Doğum fotoğrafçısı fiyatları Özge Kahveciler

Doğum fotoğrafçısı fiyatları Özge Kahveciler

Genelde hepimizin aklına ilk gelen doğum fotoğrafçılığı yalnızca sezeryan doğumlarda yapılabilir fakat bu yanlış bir düşüncedir.

Doğum fotoğrafları normal doğumlarda çekilebilir mi ?

Genelde hepimizin aklına ilk gelen doğum fotoğrafçılığı yalnızca sezeryan doğumlarda yapılabilir fakat bu yanlış bir düşüncedir. Doğum fotoğrafçılığı hen normal doğumlarda hem de sezeryanlı doğumlarda gerçekleştirilebilmektedir. Yalnız aradaki Tek fark sezeryanlı doğumlarda tarih ve saat bilinirken normal doğumlarda tarih ve saat bilinmemektedir. Doğum fotoğrafçısı normal doğumlarda her an doğum olacakmış gibi hazırlıklıdır.

Doğum fotoğrafçısının doğuma hazırlık süreci

Doğum öncesinde doğum fotoğrafçısı ile ailenin tanışması çok önemli aile ile beraber duygusal bir bağ kurmak çekim aşamasında ailenin de fotoğrafçının daha rahat olmasını sağlamaktadır doğum fotoğrafçılığı çok özel bir meslek ve çok özel bir alandır aileler için oldukça önemli ve hayatlarının en mutlu anı olan bu duygusal anları Duygu hiçbir şekilde kaybetmeden aile ilk günkü gibi yansıtabilmek oldukça önemlidir. Doğum günü öncesinde aile ile beraber Birkaç kare hamile fotoğrafı çekmek Aile ile fotoğrafçıyı yakınlaştırır.

Doğum fotoğrafı çekimi bebek için zararlı mıdır ?

Doğum fotoğrafı çekimi doğru teknikler ile yapılırsa bebek için hiçbir zararı yoktur. Doğum fotoğraf çekimlerinde hiçbir şekilde Flash kullanılmamalıdır ne doğum fotoğrafçısı ne de yakın akrabalar flash kullanarak Bebeğin fotoğraflarını çekmemeleri gerekmektedir. Çekimlerde Flash kullanılması bebeğin gözleri hassas olduğundan dolayı bebeğe zarar verebilir. Bu nedenle doğum çekimlerinin profesyonel bir doğum fotoğrafçısı tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Doğum fotoğraf çekimi Ekipmanları nelerdir ?

Doğum çekiminde kullanacak olan ekipmanlar Canon ya da Nikon fotoğraf makinaları ve merceklerden oluşmaktadır. Doğum fotoğrafı çekimi ekipmanlarına güvendiğiniz ve daha öncesinden çekmeye Alışık olduğunuz ekipmanlardan yana tercihinizi kullanmalısınız.

Çekim ekipmanları değişen Işık koşullarına karşı yeterli ve doğru pozlamayı gerçekleştirecek ekipmanlar olmalıdır.

Doğum fotoğrafçıları mutlaka profesyonel olmalıdır ?

Doğum fotoğrafçılığı çok zevkli olmasına karşın çok da zor bir meslektir Bu mesleğin iyi ve zor yanları vardır. Doğum fotoğrafçılığı ameliyathane koşulları anne ve babanın beklentileri her anın yakalanması ve akıp giden zamanı yakalamaya ve pozlamaya çalışmak oldukça stresli bir iştir. Yalnızca çekim aşamaları değil fotoğrafların düzenlenmesi yani editleme aşamalarda en az çekim aşaması kadar zor ve meşakkatli bir süreçtir. Burada ailelerin beklentilerini karşılamak oldukça önemlidir. Yapılacak en ufak bir hata ailenin en mutlu anlarının bir daha geri dönülemeyecek şekilde kaybolmasına neden olacaktır. Bu nedenle doğum fotoğraflarının profesyonel ve bu konuda oldukça deneyimli kişiler tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir

Doğum fotoğrafçısı fiyatları

Doğum fotoğrafçısı fiyatları her ailenin bütçesine uyacak şekilde düzenlenmektedir. Çeşitli kategoriler halinde düzenlenen ekonomik seçeneklerden albümü ve geniş seçenekleri kadar her bütçeye uygun olacak şekilde fiyatlar düzenlenmiştir. Buradaki amaç ise her ailenin bu muhteşem anı ve muhteşem duyguyu doğum Sonrasında da tekrar tekrar yaşamalarını sağlamaktır.

Size nasıl ulaşabiliriz

Bizlere telefon numaralarımızdan web sitemizden ve WhatsApp'tan ulaşabilirsiniz.

 

Özge Kahveciler
http://www.dogumfotografcisi.com.tr/
0541 591 15 48

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.