Doğa Dostu Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri

Doğa Dostu Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri

Ersağ ürünlerinde çevreye ve insanlara zara veren kimyasalları kullanmamayı, kullandığı doğal bitki özütleri ve organik maddeler ile çevreyi ve insan sanlığını korumayı ilke edinmiş bir firmadır.

Ersağ ürünlerinde çevreye ve insanlara zara veren kimyasalları kullanmamayı, kullandığı doğal bitki özütleri ve organik maddeler ile çevreyi ve insan sanlığını korumayı ilke edinmiş bir firmadır. Ersağ temizlik ve kozmetik alanında çok çeşitli ürünler geliştirmekte ve üretmektedir.  Ürünlerinde fosfat bulunmaz. Her geçen gün bozulan ve kirlenen dünyamızda Ersağ kullandığı çevre dostu iyi üretim uygulamaları ve ileri teknolojiyle çevre bilincine gereken önemi vermekte ve tüketicilerine katkısız, kimyasal içermeyen, doğal ürünler sunmaktadır.  Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri konsantre ürünler olup, az miktarı ile istediğiniz sonucu alırsınız. Böylece ürünleri daha uzun süre ve verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ersağ ürünlerinde tamamıyla bitkisel ürünler kullanmakta olup, hayvanlardan sağlanan içeriklere yer vermemektedir. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri sağlık bakanlığı, laboratuarlar ve yetkili kuruluşlar denetime tabidir.  Helal ürün sertifikasına sahiptir.

Ersağ Ürünleri Nasıl Üretilir?

Ersağ ürünlerinin hammaddesi olarak yüzyıllardır Çin ve Hindistan’da kullanılan bitkilerden faydalanmaktadır. Ersağ ürünlerini pazarlarken network marketing yöntemini kullanarak müşterilerine daha hızlı ve verimli hizmet sunmaktadır. Ersağ ürünleri konsantre ürünler olup, kullanımı sırasında bazı sorunları engellemek için bazı anlatımlar ve yönlendirmeler gereklidir. Bu ürünleri bakkal ve marketlerde bulmanız zordur. Ersağ üyesi olarak bu sistemde yer almak mümkündür. Ersağ üyelik için herhangi bir ücret talep etmiyor. Siparişini verdiğiniz ürünler en geç 7 iş günü içinde size ulaşmaktadır. Herhangi bir sorunda ürün değişimini de gerçekleştirebilirsiniz.

Ersağ Üyelik Avantajlarından Yararlanın

Ersağ üye olarak ürünleri alırken büyük avantajlardan yararlanabilirsiniz. Belli miktarın üzerindeki alımlarda ürünleri büyük indirimlerle alabilir, yapılan satışlar üzerinden ayrıca prim de alabilirsiniz. Firma geniş bir ürün içeriğine sahiptir. Bu ürünlere, içeriklerine ve fiyatlarına firmanın sitesinden ulaşabilirsiniz. Ersağ üyelik başvurusu firmanın sitesinden yapılmaktadır. Başvuru için bir form doldurmanız yeterlidir. Ersağ yerli bir firmadır ve ticaret odasına bağlıdır. Bu nedenle Ersağ üyelik başvurusu için verilecek bilgiler kötü amaçlar için kullanılamaz. Üyelik başvurusunu firmanın internet sitesinden güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.  Başvurunuzdan sonra gerçekleştireceğiniz alışveriş ürünleri birkaç iş günü içerisinde size teslim edilecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.