Dış yardımın asıl hedefi arka cephe olacak

Dış yardımın asıl hedefi arka cephe olacak

Fenerbahçe'nin arka hattına mutlaka bir isim ekleyin.

 

Fenerbahçe'nin arka hattına mutlaka bir isim ekleyin. Saldırıda seçeneklerin çokluğu nedeniyle saldırganlar bir öncelik değildir. Aslında şimdiden kamp kuran Durson, sakatlıktan  dönen Joshua King, ön sahada her pozisyonda oynayabilen Rossi, Dünya Kupası dünyasından erken emekli olan Batshuayi ve Valencia hepsi bir arada. geri. Hücum hattında sağlam bir yedek. Ayrıca sakatlığı bulunan Joao Pedro 3 ay sonra geri dönecek ve sezonun ikinci yarısında forma giyecek. Bu nedenle, işaretçi transferde durma çizgisine yaklaşır.

ARDA GÜLER'in dönüşünü bekliyorum

Fenerbahçe'de Arda Güler dizinden sakatlanarak yaklaşık 2 hafta forma giyemeyecekti. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, " Soccer Masters A takım betkanyon oyuncularımızdan Arda Güller'in MR'ında milli takımdan döndükten sonra ağrıları devam etmiş, dizinde travma olduğu kaydedilmiştir. Oyuncularımızın tedavi planı belirlenmiş olup, iyileşme sürecinde bir adım atılmıştır. ifadesini yayınladı.

Oyuncu ortalama 3-4 hafta sahalardan uzak kalırdı. Ardagül'ün kısa süre sonra takıma dönmesi bekleniyor. Genç yıldızın Trabs'ta müsait olduğu bildirildi Zongsport maçından sonra kadro antrenmanına katılıyor.

İlk kez milli takıma davet edildi

Fenerbahçe'deki üstün performansıyla ünlenen Arda Güle, milli takım teknik direktörü Stefan Kunz tarafından kadroya çağrıldı. İskoçya ve Çek Cumhuriyeti ile betkanyon giriş dostluk maçlarına katılmak. İskoçya maçında mola talebinde bulunamayan Arda Güle, maçın ikinci yarısında Çek Cumhuriyeti ile oynayacaktı.

İtalyanlar Napoli'yi savundu

Ardagule'nin Fenerbahçe'deki performansı ve potansiyeli Serie A'nın en iyi takımlarından biri olan Napoli'yi derinden etkiledi. Daha önce Fenerbahçe'den Erjiv Elmas ve Kim Minjae gibi yıldızlara yer veren Napoli, bu kez gözünü Arda Güle'ye dikti. Napoli'ye yakınlığıyla ünlü haber sitesi, İtalyan tarafının Ardagule'yi resmi olarak Fenerbahçe'ye teklif edeceğini söyledi. Üstelik İtalyan 'Corriere dello Sport', Milan'ın Arda Güle ile yakından ilgilenen takımlardan biri olduğuna ve bu transferde Napoli ile rekabet etmeye hazır olduklarına dikkat çekti.

Fenerbahçe ve altyapı anlaştı

Fenerbahçe ve Gençlerbirliği, Arda Güler'in satışından pay almak için anlaştı. Gençlerbirliği, Arda'nın bir sonraki satışından yüzde 20 pay aldı. Anlaşmaya göre bu pay tamamen ortadan kalkacak ve Arda Gül'ün transfer gelirleri sadece Fenerbahçe'ye ait olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.