Deva Ağrı Kremi İle Ağrısız Kaslar

Deva Ağrı Kremi İle Ağrısız Kaslar

Deva Ağrı Kremi İle Ağrısız Kaslar

Çeşitli kas dokusu zedelenmeleri, kas dokusu ağrıları, deri rahatsızlıkları, ameliyat sonucu oluşan bölgesel ağrılardan kurtulmak için deva ağrı kremi kesin sonuçlar veren bir üründür. Ürün kullanımı gün içerisinde düzenli olarak yapılmalı, etkili sonuçlar için geceleri yatmadan önce bölgeye ürün uygulanmalıdır. Ürün kullanımı, ağrıların şiddetli olan bölgesinin tam merkezinden itibaren ağrının bitimine kadar olan bölgeye 3 - 5 dakika kadar masaj yapılarak uygulanmalıdır. Bu ürünümüzün herhangi bir sağlığa zararlı bir etkisi ve kullanım sonucu oluşan yan etkisi bulunmamaktadır. Ürünün göz ile teması oluşması halinde de herhangi bir yan etkisi ve sağlığı, deri yapısını bozucu bir etkisi bulunmamaktadır.

Ürünün Yapısal Özelliği

Ağrıların oluştuğu bölgeye tedavi olarak kullanılan ozon masaj kreminin içeriğinde herhangi bir kimyasal ürün bulunmamakla beraber tamamen bitkisel özlerden oluşup sağlığa zarar vermeyen cilt yapısını besleyen organik bileşenlere sahiptir. Ürün bir bölge üzerinde sürekli olarak uygulanması kronik rahatsızlıkların bile giderilmesine olanak verir.

Ürünün Kullanım Sıklığı

Ürünün kullanım sıklığının belirlenmesi ağrıların şiddetiyle doğru orantılı olması gerekir. Şiddetli ağrıların gerçekleştiği zamanlarda ekvator kreminin bölgeye emdirilerek ve masaj yapılarak uygulanması sonucu ağrıların giderilmesi sağlanır. Hafif ağrıların olduğu bölgelere ürün az miktarda masaj yapılarak uygulanırsa günde bir defa kullanım da bile kısa sürede etkisini göstermektedir. Ürünün uygulanacağı bölgenin öncelikle steril edilmesi daha sağlıklı sonuçlar getirir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.