Demir ailesi Anna'yı evden attı

Demir ailesi Anna'yı evden attı

Demir ailesinin üyeleri, ölen eşinin kuzeniyle bir kulüpte eğlenirken görüntülenen Rus gelinleri Anna Demir'i, İstanbul'da birlikte yaşadıkları evden kovduklarını açıkladı..

Geçen yıl hayatını kaybeden işadamı Yavuz Demir'in Rus eşi Anna Demir'i, ölen eşinin kuzeni Teoman Demir'le bir gece kulübünde eğlenirken gösteren fotoğraflar, ailesini fena karıştırdı. Yavuz Demir'in ailesinden, isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi gazetemizi arayarak, şu açıklamayı yaptı:

'ÇOK TERBİYESİZ BİR OLAY'
"Yavuz Demir vefat ettikten sonra hepimiz ailecek Anna'ya sahip çıktık. Rahatlığı için kendisine her türlü imkânı sağladık. Hatta Emirgan'da aynı evde yaşıyorduk. Biz bu konuyu daha önce de duyuyorduk ama inanmıyorduk. Gazetenizde çıkan bu fotoğraflar her şeyin kanıtı. Bu durum hiçbir ailenin kabul edebileceği bir durum değil. Biz de Anna'yı bugün evden attık. Çünkü çok terbiyesizce bir olay bu. Artık ne amcamız Teoman Demir'le ne de Anna ile bir bağımız olamaz. Demir ailesi bu saatten sonra Teoman Demir'le görüşmeme kararı aldı."

'KADIN MI KALMADI?'
İkili arasında yaşandığı iddia edilen ilişki, ailenin çevresinde de tepki uyandırdı. Ailenin yakın dostu olan Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy "Yavuz'un kemiklerinin sızlamasını tasvip etmiyorum. Teoman'a bir tavsiyem var. Bu tarz duygusal ilişkilerinde daha duyarlı olsun. Demek ki eşimizi dostumuzu Teoman gibilerden uzak tutmamız lazım. Rahmetlinin eşinden başka kadın mı kalmadı" dedi.

Tesadüfen karşılaştık
Teoman Demir ise ölen kuzeninin eşiyle aşk yaşadığı iddialarını reddedip, şunları söyledi: "O gece ortak bir arkadaşımızın evlilik yıldönümünde karşılaştık. Sonra aynı taksiye bindik. Onu eve bıraktım. Kesinlikle onunla gönül ilişkim yok. Kamera ışığı fobim olduğu için fotoğraflar çekilirken saklandım."

İŞTE YAKALANMA ANI




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.