Dell Notebook ve Laptop Servisi

Dell Notebook ve Laptop Servisi

Dell Notebook ve Laptop Servisi

 

Dell, notebook ve laptop üretiminde öncü markalardan biri. Dell müşterilerine en iyi ve kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyor. Kullanıcıların ürünleri ile ilgili karşılaştıkları sorunları çözmek için de yetkili servis hizmeti veriyor. Müşteriler ürünleri ile ilgili bir sorunla karşılaştıkları zaman bu sorunu çözmek için ürünlerini Dell notebook servisi veya Dell laptop servis arayıp teslim edebiliyorlar. Daha sonra yetkili servis sorunları çözüp ürünlerin müşterilere iade edilmesini sağlıyor.

Dell Servis

Dell, üretmiş olduğu cihazların tamirini gerçekleştirmek için yetkili servis hizmeti veriyor. Müşteriler satın aldıkları üründe bir sorun çıkması dahilinde Dell yetkili servisi ile iletişime geçip ürünlerini tamire gönderebiliyorlar. Ürünün garanti kapsamında olup olmaması önemli değildir. Servise gönderilen ürünün sorunu tespit ediliyor ve eğer tamir edilebilecek bir sorun ise tamir ediliyor. Ancak tamir edilemiyor ise sorunlu olan parça yerine yenisi takılıyor. Takılan parçalar ise orjinal parçalar oluyor. Bu yüzden sıradan bir tamirci yerine yetkili servisin tercih edilmesi daha doğrudur. Sıradan tamirciler orjinal olmayan parçalar kullanabiliyor bu da bilgisayarın zarar görmesine sebep oluyor. Yetkili servis ise orjinal parçalar kullanarak bilgisayarın zarar görmesini önlüyor.

İletişim için ise Dell internet sitesini kullanabilir veya Dell müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Dell yetkili servisi hemen hemen her şehirde bulunuyor.

Dell Notebook ve Dell laptop Servisi

Dell notebook ve laptop kullananlar bilgisayarlarında bir sorun ile karşılaştıkları zaman bilgisayarlarını tamir için Dell yetkili servisine verebiliyorlar. Kullanıcılar ürünlerini en yakın Dell yetkili servisine vererek tamirini sağlayabiliyorlar. Yetkili servis sorunu tespit ediyor ve çözüyor. Çözülebilecek sorunları çözüyor. Ancak sorun çözülemeyecek ise orjinal ve yeni bir parça eski parça yerine takılıyor. Yetkili servis bütün arızaları, donanım ve yazılım sorunlarını çözüyor. Ayrıca bilgisayarınızı herhangi bir Dell yetkili servisine götürerek bakımını yaptırabilirsiniz. Bakım yaptırmak bilgisayarınızın kullanım süresini uzatacaktır. Dell yetkili servisine ulaşmak ve bilgi almak için internet sitesini kullanabilir veya müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Dell yetkili servis internet sitesinden arıza tespit formunu doldurabilirsiniz veya yedek parça siparişinde bulunabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.