Dalaman Trabzon Ucuz Uçak Biletleri

Dalaman Trabzon Ucuz Uçak Biletleri

Tatilcilerin gözdesi Muğla şehrimiz yaz tatili için doğru adres olmaya devam ediyor. Denizi portakal bahçeleri havası ve koyları ile bilinen Muğla gidenin pişman dönmediği şehir.

DALAMAN
Tlos Antik Kenti ve Yaka Köyü
Tatilcilerin gözdesi Muğla şehrimiz yaz tatili için doğru adres olmaya devam ediyor. Denizi portakal bahçeleri havası ve koyları ile bilinen Muğla gidenin pişman dönmediği şehir. Muğla’da tatil yapmak isteyen hem de sakin vakit geçirmek isteyenler için akla ilk gelen yer Dalaman’dır. Kuşkusuz Muğla’nın en bakir tatil beldesidir Dalaman. Dalaman’da bulunan Tlos Antik Kenti Fethiye ilçesinin yaklaşık 42 km Doğusundaki Yaka Köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Antik kent tarihi öneminin yanı sıra civarındaki doğal güzellikler ile de görülmeye değer. Antik Yunan mitosları ile efsaneleşmiş kent günümüze kadar tarihi yapısını korumayı başarmıştır ve her yıl binlerce turistin ilgi odağı olmuştur. http://www.atlasglobalucak.com/ sitesi üzerinden Dalaman Trabzon uçak biletinizi satın alabilirsiniz.

TRABZON
Sümela Manastırı
Trabzon deyince aklımıza ilk eşsiz yayla havası gelir. Gidenin dönmek istemediği şehrimiz Trabzon tarihi dokusuyla da oldukça zengindir. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Sümela Manastırı bu eşsiz tarihi yapıtlardan sadece bir tanesidir. Sarp kayalıklar arasından şehre hükmeden bu görkemli manastır dünyanın en eski ve en önemli tarihi manastırı olma özelliğini taşımaktadır. Onu diğer manastırlardan ayıran bu özelliği de çok ziyaret edilmesinin bir sebebidir. Kurulmuş olduğu dağın tarihteki ismi Mela’dır ve ismini buradan almıştır. Ayrıca Hristiyanlar için bir mucizenin gerçekleştiği dağ olduğu için buraya küçük bir şehir kurulmuştur. İnanç turizmi için önemli olmasının yanı sıra sadece eşsiz güzelliğini görmek için bile gidilebilir. Thy, Onur Air, AtlasglobalSunexpress, Pegasus gibi uçak firmaları arasından dilediğiniz firmanın seferini seçerek sizlerde Dalaman Trabzon güzergahında en ucuz fiyatlarla yolculuk yapabilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.