Crystal Palace 1-1 Tottenham

Crystal Palace 1-1 Tottenham

Crystal Palace 1-1 Tottenham

Harry Kane'in sezonun dokuzuncu Premier Lig golü olarak maç raporu ve ücretsiz önemli anlar Jeffrey Schlupp tarafından iptal edildi (81); Tottenham, Anfield gezisi öncesinde zirvede Liverpool ile puan seviyesinde Jeffrey Schlupp, Crystal Palace'a Tottenham'a karşı zorlu 11 berabere kalması için geç kaldı ve Süper pazar günü Selhurst Park'ta puanlar yağmurda paylaşıldı.

Harry Kane'in sezonun dokuzuncu Premier Lig golü, ilk yarının ortasında (22) ziyaretçilere liderliği sağladı ve Vicente Guaita, 25 yarda menzilden forvetin dönen çabasıyla yenildi. Ancak Spurs, zayıf liderlerinde oturmaktan memnun görünüyordu ve Hugo Lloris'in Ebere Eze'nin serbest vuruşunu (81) dökmesinden sonra Palace Schlupp ile haklı olarak eşitlendi.

Guaita süper bir elli Palaceı Newcastle yukarıda taşındı olarak ve 11 yerine Kurtlar Jose Mourinho tarafında aşağıdaki üstün bir averaja üst nezaket kalırken stopaj zamanda Eric Dier serbest vuruş inkâr kurtarış yaptı 11 Fulham de Liverpool'un sürpriz çizmek sonradan pazar günü.

Oyuncu derecelendirmeleri

Kristal Palace: Guaita (8), Clyne (6), Kouyate (7), Cahill (7), van Aanholt (6), Schlupp (7), Milivojevic (7), McArthur (6), Eze (7), Benteke (7), Zaha (7).

Subs: Townsend (n / a), Riedewald (6).

Tottenham: Lloris (6), Aurier (6), Alderweireld (7), Dier (7), Reguilon (7), Ndombele (6), Hojbjerg (7), Bergwijn (6), Sissoko (7), Oğul (6), Kane (7).

Subs: Lo Celso (6), Alli (n / a), Davies (n / a).

Maçın adamı: Vicente Guaita.

Palace, Spurs'un unvan arayışı için derin kazın

Geçen hafta sonu West Brom'daki en iyi rulet siteleri uçuşta şimdiye kadarki en büyük deplasman galibiyetinden yeni çıkan Roy Hodgson, Matheus Pereira'nın The Hawthorns'taki 51 zaferinde görevden almasının da yardımıyla aynı başlangıç ​​XI'e inancını verdi.

Palace, Spurs ile önceki 10 Premier Lig karşılaşmasında galibiyetsiz bir şekilde yarışmaya girdi ve geçen sezon bu maçta 11 berabere kaldı ve onlara karşı dokuz üst üste lig yenilgisi sona erdi. Ve Toby Alderweireld, HeungMin Son'un koşusunu fark ettiğinde ilk şansı açan Mourinho'nun oyunculrı, ancak Güney Koreli yakın mesafeden atışını hedefe yönlendiremedi.

Lloris, Wilfried Zaha'yı sağından inkâr etmek için birkaç dakika sonra ilk kez harekete geçti, ancak ziyaretçiler, Serge Aurier'in haçı, yalnızca Guaita'nın mükemmel bir şekilde durması için geri dönen Tanguy Ndombele tarafından hedefe doğru süpürüldüğünde, çıkmazdan kurtulmuş olmalıydı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.