Çorlu Özel Trakya Kolejinde mezuniyet sevinci

Çorlu Özel Trakya Kolejinde mezuniyet sevinci

Çorlu ve Trakya bölgesinin en köklü özel eğitim kurumlarından birisi olan Çorlu Özel Trakya Koleji 10 uncu dönem mezunlarını verdi.

Abdurrahim Yıldırım /Çorlu

 

 

Çorlu ve Trakya bölgesinin en köklü özel eğitim kurumlarından birisi olan Çorlu Özel Trakya Koleji 10 uncu dönem mezunlarını verdi. Okulun havuz başında yapılan mezuniyet töreni her yıl olduğu gibi, bu yılda görkemli geçti. Birçok seçkin davetlinin ve Öğrenci velilerinin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

 

 

Okulun bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Adalet Komisyonu Başkanı Zikrullah Özbağ, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar’ın yanısıra şube müdürleri Dinçer Tuna, Hüseyin Durmaz ve Ümit Yılmaz ile Özel Trakya Koleji kurucusu Rasim Çalışkan, okul öğretmenleri, veliler ve davetliler katıldı. Özel Trakya Koleji okul müdürü Selvi, Askere ve Polise haince pusu kurulduğunu, mermi sıkıldığını belirterek, bu tür saldırıları yapanları lanetle kınadıklarını ve Türkiye Cumhuriyetine uzanan ellerin mutlaka kırılacağını belirtti.

 

Bölüm birincileri Lütfü Dursun ve Işıl Aslan’ın da davetlilere hitaben yaptığı konuşmalarının ardından iki öğrenci yaş kütüğüne çivi çaktılar. Mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından birbirinden hareketli parçalar eşliğinde kendinden geçen öğrenciler ve öğretmenler duygusal parçalara da yaptıkları danslarla eşlik ettiler. Mezuniyet töreni geç saatlere kadar devam etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.