Çocukların Yeni Kahramanı Ayas  Bu Hafta Sonu Trump’ta!

Çocukların Yeni Kahramanı Ayas Bu Hafta Sonu Trump’ta!

Trump Alışveriş Merkezi’nde bu hafta sonu (7 – 8 Aralık) çocuklar için eğlence ve sanat dolu aktiviteler gerçekleştirilecek.

     Bu hafta sonu gerçekleştirilecek aktivitelerde çocuklar D&R Kids’de yerli çizgi sinema karakteri Ayas ile tanışma fırsatı yakalayacak. Wii sahnesinde ücretsiz tiyatro oyunları izleyebilecek ve pazar günüde ritim atölyesine katılabilecekler.

Ayas ile tanışmaya hazır mısın?

   Yerli çizgi sinema karakteri Ayas, 7 Aralık Cumartesi günü 14:30 – 17:00 saatleri arası D&R Kids’te çocuklarla buluşacak. Ayas ile tanışacak çocuklar, onunla birlikte boyama yapıp oyunlar oynayacak.


Ücretsiz tiyatro oyunları

   Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklara özel tiyatro oyunları da sergilenecek. Oyunlar, Trump Alışveriş Merkezi Wii sahnesinde çocuklarla buluşacak. Çocuklar severek dinledikleri masalları bu defa sahnede izleyecek. 7 Aralık Cumartesi Ağustos Böceği ile Karınca, 8 Aralık Pazar ise Alice Harikalar Diyarında çocuklar ile buluşacak.

Ücretsiz ritim atölyesi

    8 Aralık Pazar günü çocuklar, profesyonel eğitmenler ile ritim atölyesine katılacak.Tüm etkinliklere katılım ücretsizdir.

 Detaylı bilgi için; www.trupistanbul.com.tr / 0212 348 78 67 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.