Cinsellik Konusunda Aradıklarınız Burada

Cinsellik Konusunda Aradıklarınız Burada

Her insanın ihtiyacı olan cinsellik ile ilgili birçok bilgiye ulaşabileceğiniz, aklınıza takılan sorunlara yanıtlar bulabileceğiniz, yorumlar yazabileceğiniz bir sosyal paylaşım sitesidir.

Her insanın ihtiyacı olan cinsellik ile ilgili birçok bilgiye ulaşabileceğiniz, aklınıza takılan sorunlara yanıtlar bulabileceğiniz, yorumlar yazabileceğiniz bir sosyal paylaşım sitesidir.

Cinsel ilişki denilince akla erkekler gelse de ilişki çift taraflıdır. Kaliteli bir seks geçirmek, kadını sevişmeye ikna edebilmek ve keyifli zaman geçirebilmek istiyorsanız arzu edilebilir olmanız gerekir. Bu nedenle kadınların erkeklerde seksi bulduğu özellikleri mutlaka incelemeli ve de uygulamalısınız.

Saç, sakal, bıyık konusunda, kıl, tüy deyip geçiştirmeyin ve mutlaka kendinize yakışanı bulun. Birbirinin kopyası ve hacı amca tipli sakallardan bakımsız saçlardan kadınlar bıktı. Artık o sakalları normal boyutlara indirmenin vakti geldi. Kabul edin artık, uzun sakal konusunda başarısızsınız. Kirli sakal oldukça seksi olabilir. Saç modelinizi de ona göre tamamlayarak ve saçlarınızı temiz tutarak çok daha seksi bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle şakaklardaki beyazlar birçok kadın için oldukça seksi olabiliyor.

Deodorant, parfüm seçiminde de seçici davranmalısınız. Kadınlar ve erkekler her zaman güzel kokmalı. Bunda bir mazeret dahi sunma imkanınız yok. Gerçekten güzel kokan erkek her kadının ilgisini üzerine çekebilir. Bu nedenle kendinize yakışan ve dikkatini çekmeye çalıştığınız kadına sizi hatırlatacak bir parfüm seçin. Tabi ki sadece parfüm ile yetinme şansınız yok. Her daim temiz kokmak için her daim temiz olmak gerek. Güzel bir duşun ardından teninize uygulayacağınız deodorant hem daha etkili olur hem de sevişirken yaşayacağınız terlemenin kötü etkilerinin de önüne geçer.

Erkekler için bir uyarı da doğru kıyafet seçimi konusunda olacak. Tarz sahibi olmak her erkeğin başarabildiği bir özellik değil. Bu nedenle az sayıdaki bu erkekler oldukça dikkat çekiyor. Siz de kendinize bir tarz oluşturarak kadınların ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Vücudunuza göre giyinmeyi bilmeli her zaman kaliteli kıyafetler ile dolaşmalısınız. Fit değilseniz dar giymeyin, o gömleğin göbek bölgesinden patlamasına müsaade etmeyin.

Ayrıca, aksesuar kullanımı da oldukça önemli. Saat, kemer, atkı, bere her biri ayrı bir karizma katabilir. Yeter ki doğru kullanmasını bilin. Kendinizi marka giyinmek zorunda hissetmeyin. Özen gösterdiğiniz ve temiz olduğunuz müddetçe kadınların ilgisini çekebilirsiniz.

Doğru ve kaliteli Cinsel ilişki önerileri için www.cinselicerik.com sitesini takip edin.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.