Cinayetle Sonuçlanan  Kavga  Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi

Cinayetle Sonuçlanan Kavga Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi

Şişli de bir alışveriş merkezinin önünde alkollü iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi öldü. Kavgaya karışan grupların karşılaşması, kavga etmeleri ve olay sonrası kaçmaları bölgedeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

 
Cinayetle Sonuçlanan  Kavga  Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi

 

Şişli de bir alışveriş merkezinin önünde alkollü iki grup arasında çıkan kavgada, bir kişi öldü. Kavgaya karışan grupların karşılaşması, kavga etmeleri ve olay sonrası kaçmaları bölgedeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. 

Olay, 30 Haziran günü 02: 30 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi Büyükderece Caddesi üzerinde meydana geldi. Beykozda alkol alan Sinan K. (23), Burak A. (22) ve Fatih A. (22) isimli arkadaşlar, eğlenceyi devam ettirmek amacıyla Taksim'e gitmeye karar verdi. Alkollü gençler, bindikleri takside kusunca araçtan inip yürüyerek Taksim'e gitmek istedi. Büyükdere Caddesi üzerinde, alkollü oldukları öğrenilen bir başka grupla karşılaşan 3 arkadaş, omuz atma meselesi yüzünden kavgaya tutuştu. Karşı gruptaki Muhammed Aksakal (20) karın bölgesinden, Harun D. (18) ve Hakan D. (18) çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Hasan D.'nin de darp edildiği kavga sonrası arkadaşları tarafından Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Muhammed Aksakal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Alkollü grubun başka olaylara da karışmış olabileceği ihtimalini değerlendiren polis, 3 kişilik bir grubun Taksim'de karıştıkları kavga sonrası Güven Timleri tarafından gözaltına alındığını, işlemlerinin ardından serbest bırakıldığını belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerinin Güven Timlerince izlenilmesi sonucu cinayeti işlediği düşünülen kişilerin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan

kişilerle aynı şahıslar olduğu anlaşıldı. Görgü tanıklarının da şüphelileri teşhis etmesi üzerine 3 zanlı, Beykoz'daki evlerinde gözaltına alındı. 

Alkollü oldukları için olay gününü hatırlamadıklarını ifade eden şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.