Çileden çıkan güzel popçu Hadise bakın neler söyledi

Çileden çıkan güzel popçu Hadise bakın neler söyledi

Güzel sanatçı Hadise ile birlikte olan sosyetik Uğur Güvenin telefonunda Hadiseyi çıldırtan mesajlar ortaya çıktı. Playboyun eski sevgilisi Çiğdem Kayalı'nın mesajların gören Hadise bakın neler yaptı.

Hadise ile Uğur Güven arasındaki kısa süren ayrılığın sosyetik playboyun eski sevgilisi Çiğdem Kayalı yüzünden çıktığı iddia edildi. Güven’in Kayalı’ya attığı mesajları gören popçu çıldırdı.Sosyetik Uğur Güven ile uzun bir süredir aşka yaşayan güzel şarkıcı sevgilisinin telefonunu karıştırınca hayatının şokunu yaşadı.

Ünlü popçu Hadise 5 aylık sevgilisi Uğur Güven’in eskisevgilisi Çiğdem Kayalı ile tekrar yakınlaşmasına sinir oldu.Hadise o mesajlarıgörünce ilişki kopma noktasına geldi.Ama sosyetik isim Uğur Güven yineçapkınlığını konuşturdu ve Hadise’nin gönlünü tekrar kazandı.İşte o karmaşıkaşk üçgeni ile ilgili tüm detaylar…

İddialara göre Hadise, Uğur Güven’in eski sevgilisiylebuluşmak istediğini ve Kayalı’ya mesajlar attığını öğrendi. Bu olay üzerineçılgına dönen ve ’güveni sarsılan’ seksi şarkıcı, sosyetik sevgilisindenayrıldı. Ancak çapkınlıkta usta olan Uğur Güven, ne yaptı etti ve ünlü popçununkalbini kazandı. Bu arada yine dedikodulara göre 52 yaşındaki Çiğdem Kayalı,kendisiyle yeniden görüşmek isteyen eski sevgilisi Uğur Güven’e ise sert tepkigösterdi.

INSTAGRAM’DAN GÖNDERME

Sosyetik güzelin bu olayın yaşandığı dönemde sosyal medyadanyaptığı paylaşımlar ise dedikoduları güçlendirdi. Çiğdem Kayalı’nıninstagram’da paylaştığı şu cümleler ise Uğur Güven’e gönderme olarakyorumlandı: "Biz tilki geri dönmesin diye kürkçü dükkanını yakan,gittikleri yollara hendek açan insanlarız. Pişmanlık demeyin bize","Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup aşksanıyorsunuz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.