CHP’den İnönü’nün çarpık ilişkilerine sorgulama

CHP’den İnönü’nün çarpık ilişkilerine sorgulama

CHP Genel Merkezi; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün Şişli Belediyesi’ndeki yönetiminden duyulan rahatsızlıklarla ve çarpık ilişki içerisinde olduğu danışmanlarla ilgili ifadesini almak üzere acilen Ankara’ya çağırdı

Hayri İnönü’nün yarın (26.08.2015) Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu olaylarla ilgili ifade vereceği belirtiliyor.

ŞİŞLİ’DE SORUN SADECE SARIGÜL DEĞİL

İNÖNÜ DE KİRLİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE

Şişli Belediyesi’nde yaşanan krizlerin bir türlü kapanmaması ve Şişli’de yaşanan olayların tamamen Sarıgül’e bağlanmasında sonra gerek CHP İl Başkanlığı’na gerekse de CHP Genel Merkezi’ne Hayri İnönü ile ilgili de belgeleriyle birlikte birçok şikâyetin gitmesi üzerine Şişli mercek altına alındı.

CHP ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NE MÜFETTİŞ GÖNDERMİŞTİ

Şişli’de yaşanan bu gelişmeler üzerine CHP Genel Merkezi geçtiğimiz günlerde Şişli Belediyesi’ne müfettiş göndererek araştırma yaptırmıştı. Müfettişlerin raporunda da, yaşanan olayların sadece Mustafa Sarıgül ile ilgili değil, Hayri İnönü’nün de bireysel hatalarının olduğu ve ilişki içerisinde olduğu başkan danışmanlarıyla da alakalı birçok belgeleriyle birlikte Genele Merkeze rapor verilmişti.

RAPOR GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN VERİLDİ

CHP Gaziantep Milletvekilinin yaptığı araştırma sonucunda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na belgeleriyle birlikte verdiği yazılı raporda da gündeme gelmesi ile CHP Genel Merkezi’nin harekete geçerek konu ile ilgili Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü acilen Ankara’ya çağırdı.   

Şişli Gazetesi olarak; Hayri İnönü’nün yarın Ankara’ya hangi gerekçelerle çağrıldığı ve önüne konulacak belgelerin ne olduğu ile ilgili gelişmelerin takipçisi olacağız.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum