CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve milletvekilleri Muammer Keskin'e destek için Şişli’ye geldi

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve milletvekilleri Muammer Keskin'e destek için Şişli’ye geldi

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve milletvekilleri, CHP Şişli Belediye Başkan adayı Muammmer Keskin’e destek için Şişli’ye gelerek Meşrutiyet Mahallesi’ni gezdi.

Muammer Keskin'e desteğe CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile birlikte CHP Milletvekilleri Yüksel Mansur Kılınç ve Zeynel Emre de eşlik etti. 

ŞİŞLİLİLERDEN ÖZGÜR ÖZEL VE VEKİLLERE SEVGİ GÖSTERİSİ 

Şişlililer CHP Grup Başkaş Vekili’ne ve CHP Milletvekillerine, Meşrutiyet Mahallesi’ndeki gezi esnasında büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

TEŞVİKİYE MAHALLESİNİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Meşrutiyet Mahalle sakinleri; Muammer Keskin ve CHP’li heyete, altyapı ile ilgili sık sık elektriklerin kesilmesi, yollarda tadilat yapılması gibi sorunları ilettiler.

"KADINLAR SOKAKTA RAHAT YÜRÜYECEKLER"

Muammer Keskin yaptığı konuşmada; “Bunlar hem İstanbul’un hem de Şişli’nin ortak sorunları. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmanoğlu ile beraber sizin de fikirlerinizi alarak mutlak çözüm üreteceğiz. Kadınlar sokaklarda rahatça yürüyebilecek” dedi.

"ŞİŞLİLİLER SPOR İLE BULUŞACAKLAR"

Keskin; Şişli’de bir moda merkezi oluşturacaklarını ve otopark sorunlarını da en kısa zamanda çözeceklerinin sözünü verdi.Keskin ve CHP’li heyet; ardından Nişantaşı Spor Kulübü'nde kulüp yöneticileri ve üyeleriyle sohbet etti.

Keskin; “Spor kulüpleriyle beraber çalışıp çocukları, gençleri ve kadınları sporla buluşturacağız” dedi.

ozgur-ozel-muammer-keskin-e-destege-geldi-nisantasi-spro-kulubune-sizyaret.jpgozgur-ozel-muammer-keskin.jpgozgur-ozel-muammer-keskine-destege-sisliye-geldi1.jpgozgur-ozel-muammer-keskine-destege-sisliye-geldi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.