Cezaevi'nin arka tarafında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı...

Cezaevi'nin arka tarafında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı...

Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu. Velibaba Mahallesi mevkiinde çıkan yangın, bölgenin yüksekliği ve rüzgarlı olması nedeniyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı...

İstanbul Pendik'teki Aydos Ormanı'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Yangın, havadan ve karadan müdahale ile yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.
 
Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu. Saat 13.30 sıralarında Pendik Aydos Ormanı Velibaba Mahallesi mevkiinde çıkan yangın, bölgenin yüksekliği ve rüzgarlı olması nedeniyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.
 
Çok sayıda itfaiye ekibinin olay yerine gelerek müdahale ettiği yangında, Pendik ve Kartal Belediyeleri'ne ait su tankları da bölgeye su taşıdı. Polis ekipleri de ormanlık alana giden yolları trafiğe kapattı.
istanbulda_orman_yangini.jpg
Yetkililer çıkan yangında yaklaşık 4 hektar ormanlık alanın yandığını belirtti. İtfaiye ekipleri, yanan ormanlık alanda soğutma çalışması yapmaya devam ediyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.