Çetin Akgül: ‘Şişli'de komisyon sayısı yükseltilmeli’

Çetin Akgül: ‘Şişli'de komisyon sayısı yükseltilmeli’

Ak Parti Şişli Grup Başkan Vekili Çetin Akgül, Şişli Belediyesi’nin daha iyi hizmet verebilmesi için komisyon sayısının yükseltilmesi gerektiğini belirterek yazılı önerge verdi.

‘ŞİŞLİ’NİN YARARINA OLAN HER PROJEDE DESTEK OLACAĞIZ’

Çetin Akgül mecliste yaptığı konuşmada; ‘Şişli’nin yararına olan her projeye bizler de destek olacağımızı, Şişli’nin ve Şişli halkının yararına olan her projenin, her olayın takipçisi olacağımızı bildirir, Haziran Ayı Meclisimizin hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

AK PARTİ’DEN YAZILI ÖNERGE

Akgül’ün yazılı olarak sunduğu, hayat standartlarının iyileştirmesi için belediyenin daha fazla hizmet vermesi gerektiğini, meclisin daha doğrudan bilgi sahibi olması ve meclis üyelerinin daha detaylı bilgilendirilmesi için komisyon sayısının da yükseltilmesini talep etti.

YENİ KOMİSYONLAR KURULUYOR

Belediye’de bulunan komisyon sayısının az olduğunu ve bu alanda bir çalışma yapılması gerektiğini belirten Çetin Akgül, açılması gereken komisyon alanları olarak ta; eğitim, kültür gençlik ve spor, kadın, çocuk yaşlı ve engelliler komisyonunun olduğu ifade etti. Akgül’ün kurulması talebiyle sunduğu önerge oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.