Cemal 300 Liraya Muhtaç Durumda!

Cemal 300 Liraya Muhtaç Durumda!

Cemal Hünal eşiyle birlikte rol alacağı oyunundan çekilince, yönetmen küplere bindi.

Cemal Hünal'ın; eşi Lale Cangal ile birlikte rol alacağı 'Öfke' adlı tiyatro oyunundan, galaya üç gün kala ayrıldığı öne sürüldü. Hünal'a öfke saçan yönetmen Savaş Mutlu; "Cemal'in parası yoktu, cebine para koyduk. Bu yaptığı hiç etik değil" dedi.
Son olarak 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminde rol alan Cemal Hünal'ın; eşi Lale Cangal ile başrolünü oynacağı 'Öfke' oyunundan ayrılması, kriz yarattı. Geçtiğimiz cumartesi günü prömiyerini yapması gereken oyun; oyuncu kadrosunun sahneye çıkmak istememesi üzerine izleyiciyle buluşamadı.

OYUNCULARI KIŞKIRTTI
Şişli Black Out'ta Atölye Tiyatrosu tarafından sahneye konmaya hazırlanan oyunun provaları dört aydır devam ediyordu. John Osbourne imzalı oyunun yönetmenliğini üstlenen Savaş Mutlu; oyuncuların galaya üç gün kala oyunu sabote ettiğini söyledi. Atölye Tiyatrosu'nun kurucusu olan Mutlu "Oyuna üç gün kala bu yapılmaz. Emeğimi çaldılar" dedi. Sinem Soner adlı oyuncunun kendisini tehdit ettiğini ifade eden Mutlu, şunları söyledi: "Sinem Soner, ünlü bir isim olmadığı halde önemli bir rol oynuyordu. Cemal'in kucağına oturup oynaşma sahnesi vardı. Bazı uygunsuz davranışlarını görüp kendisini uyardım. O ise bana cephe aldı ve oyuncuları kışkırttı. Beni oynamamakla tehdit etti. Ben de, 'Sen bilirsin' dedim. Ardından diğer oyuncular, 'O yoksa, biz de yokuz' diyerek üç gün kala sahneye çıkmaktan vazgeçti." Hünal ve eşini arayıp "Gelin, bu işi çözelim" dediğini anlatan Mutlu, şöyle konuştu: "İkisi de oralı olmadı. Cemal'in parası yoktu, yeri geldi cebine para koyduk. Sinem'in yerine başkasını oynatsaydık, oyun 20 gün daha sarkacaktı. Bu da onları ekonomik açıdan zorlayacaktı. 300 lira yevmiyeye muhtaçlar. Bu yaptıkları hiç etik değil."

60 BİN LİRA ZARAR
Sinem Soner'in 'Öfke'yi başka bir tiyatroda sahneleyeceğini de söyleyen Mutlu, "Sinem, Twitter'da bizim afişimizi kullanarak duyuru yapmış. Uyarlayan ve yöneten olarak da kendi adını yazmış" dedi. Yönetmen Mutlu, ilan ve broşürler için 60 bin lira masraf yaptığını, 200 bin liralık sponsorluk anlaşmasının da iptal olduğunu belirtti
GÜVENMEKLE ÇOK HATA YAPTIK
Geçtiğimiz yıllarda 'Paşa Anam', 'Şahane Züğürtler' ve 'Dört Mevsim' gibi oyunları sahneleyen Mutlu; olayla ilgili dava açamayacağını söyledi: "Maalesef dava açamayacağım çünkü sözleşme imzalamadık. 'Bize güvenmiyor musun?' demişlerdi. İyi niyetimizin kurbanı olduk. Güvenmekle hata yaptık."

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.