Cast Ajansları Tercih Kriterleri

Cast Ajansları Tercih Kriterleri

Cast Ajansları Tercih Kriterleri

Tv dizileri ya da reklam filmleri için sıklıkla tercih edilen minik oyuncular, ailelerin çocuklarının yeteneklerini fark etmesiyle birlikte bebek ajansı formuna kayıt yaptırırlar. Bebek oyuncular için seçilen ajansa dikkat edilmesi gerekir. Bebek ajansları çocuklar için daha hassas çalışmalar yürütmeye başlamıştır. Minik yetenekler için hassa çalışmalar yapan cast ajansları profesyonel kadrolarıyla çalışmalıdır.

Ajans Kayıtları İçin Yapılması Gerekenler

Dizilerde, filmlerde, reklamlarda oynayacak oyuncuların kadrolarında yer almasını ajanslar sağlar. 

  • Ajans kayıtları için tercih edilen ajanslar çoğunlukla sektöre hakim olanlardır.
  •  Ajansa kayıt olmak isteyen oyuncular ajans hakkında gerekli bilgiyi edinmeli, çalışma şartları, mevcut projeler hakkında bilgi sahibi olmalı ve ona göre başvuruda bulunmalıdır.

Cast Ajansları Başvuru Formu Doldurulması

Ajanslar hakkında mevcut bilgiye sahip olduktan sonra seçtiğiniz ajansın internet adresinden ön başvuruda bulunarak olumlu ya da olumsuz geri dönüşü beklemelisiniz. Cast ajansları başvuru formu doldurulduktan sonra olumlu cevap gelmesiyle birlikte fotoğraf ve video çekiminin yapıldığı aşama gerçekleştirilir. Ajanslar hakkında gerekli bilgiyi edinmek için alanında profesyonel ve güvenilir olan  www.castistanbul.com adresinden istediklerinize ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.