Casa Mare'de Örnek Daire Hazır

Casa Mare'de Örnek Daire Hazır

Mimarsinan'da inşa edilen Casa Mare'de örnek daire tamamlandı. 70 metrekareden 240 metrekareye kadar konut seçeneklerinin bulunduğu projede fiyatlar 125 bin YTL'den başlıyor..

Beyaz eşya ve elektronik sektöründe dünyanın tanınmış markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Enkay Group'un iştiraki Enyapı'nın, Mimarsinan'da devam eden Casa Mare Evleri projesinde örnek daire tamamlandı. Projede, büyüklükleri 70 metrekare olan 1+1'lerden 240 metrekare büyüklüğündeki 4+1'lere kadar 10 farklı normal ve dubleks daire seçeneği bulunuyor.

125 BİN YTL'DEN BAŞLIYOR

Daire fiyatlarının 125 bin YTL'den başladığı projede profesyonel cihazlarla donatılmış spor merkezi, açık havada spor için yürüyüş ve oyun alanları, site konseptine uyumlu özel yeşil alan peyzaj düzenlemesi, dairelerden garaja özel asansör, açık ve kapalı otopark bulunuyor. Dairelerin mutfağında Alman Küppersbusch marka ankastre beyaz eşya, salonlarda General Electric split klima kullanılıyor.

Ayrıca çamaşır odası, ebeveyn banyosu, giyinme dolapları, portmanto, hazır banyo ve mutfak dolapları, tüm odalarda parke zemin, ıslak mekanlarda seramik, PVC ısı camlı pencereler projenin tasarımında standart olarak yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak çocuk oyun odası ve kreş de Casa Mare'de yer alan diğer sosyal alanlardan.

HAZİRAN 2008'DE TAMAMLANACAK

Teknoloji ile donatılan dairelerde ziyaretçileri görmeyi sağlayan görüntülü telefon sistemi, 2000 kanalı destekleyen uydu sistemi ve 512 kpbs hızındaki CasaNet ile internete bağlanma imkanı, 24 saat güvenlik ekibi tarafından kapalı devre kamera sistemi ile tüm giriş çıkışların kontrol edilmesi hizmeti de standart olarak sunuluyor. Proje, Haziran 2008'de tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.