Cansu Dere Son Osmanlı Yandım Ali filminde yok! Cansu Dere'den yeni dizi müjdesi

Cansu Dere Son Osmanlı Yandım Ali filminde yok! Cansu Dere'den yeni dizi müjdesi

Sıla dizisi ile bildiğimiz ve Son Osmanlı Yandım Ali filmi ile yıldızı parlayan Cansu Dere, filmin ikincisi için bir teklif gelmediğini söyledi. Başarılı ve güzel oyuncu Cansu Dere yeni bir dizi projesine hazırlandığını söyledi.

'Son Osmanlı Yandım Ali' filminin ikincisinde rol alacağı konuşulan Cansu Dere, 'Bana böyle bir teklif gelmedi' dedi. Güzel manken 'Yakında bir dizi projem var. Artık ona yoğunlaştım' diye konuştu

Cansu Dere'nin 'Son Osmanlı Yandım Ali' filminin ikincisinde de rol alacağı iddia edildi. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan güzel manken, "Bana böyle bir teklif gelmedi" diyerek haberleri yalanladı.

Güzel manken sözlerine şöyle devam etti: "Kenan, o filmin Yandım Ali olarak asıl kahramanıydı. Beni öldürdüler. Benim zaten yakında başlayacak bir dizi projem var. Şimdilik ona yoğunlaştım."

Cansu Dere kimdir?

İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. ITKIB'nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiyeyi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.