Çanak Batak’la Telefonundan Batak Oyunu Oyna!

Çanak Batak’la Telefonundan Batak Oyunu Oyna!

Türkiye’de Batak olarak bilinen, oynanışı ve kuralları yöreden yöreye bazı farklılıklar gösteren sevilenkart oyunu Batak, yurt dışında ise “Spades” olarak biliniyor.

Ülkemizde her yaştan insanı bir araya getiren, kahvelerde, arkadaş buluşmalarında ve öğrenci yurtlarında keyifle oynanan, çekirdekten kutu kolasına, tatlısından, yemek hesabını ödemeye kadar pek çok iddianın konusu olan, yancısı eksik olmayan Batak oyununu herhalde bilmeyenimiz yoktur.

s-1.jpeg

Türkiye’de Batak olarak bilinen, oynanışı ve kuralları yöreden yöreye bazı farklılıklar gösteren sevilenkart oyunu Batak, yurt dışında ise “Spades” olarak biliniyor.Matgame tarafından geliştirilen Çanak Batak oyunu ise hem ülkemizde hem de dünyada pek çok kişi tarafından oynanan Batak oyununu daha heyecanlı ve eğlenceli bir hale getirirken, mobile cihazlara taşıyor!

 

Evde canınız sıkıldığında, arkadaşlarınızı beklerken ya da boş vakitlerinizde keyifli vakit geçirmek için online Batak oynayabileceğiniz Çanak Batak, gelişmiş 3D grafiklere ve kullanımı kolay bir arayüzüne sahip olmasıyla ilgi çekiyor.

 

Masa başında arkadaşlarla oynanan oyun deneyimini akıllı telefon ve tabletlere taşıyan oyunu; İhale ve Koz Maça ve Eşli İhale olarak 3 farklı şekilde, giriş potu miktarına göre belirlenmiş 12 farklı odada oynayabilirsiniz. Eğer oyunu arkadaşlarınızla oynamak isterseniz,Özel Masa oluşturabilirsiniz.

s4.jpeg

Oyunu oynarken bir yandan da yeni insanlarla tanışmak ve konuşmak için sohbet özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı masada birlikte oyun oynadığınız arkadaşlarınıza çeşitli hediyeler ve ikonlar göndererek onları sevindirebilirsiniz.

 

“Hediyeni Al” özelliğiyle saatlik ve günlük fiş ödüllerini toplayabilir, Çarkıfelek’i çevirerek büyük ödülü yakalama şansını yakalayabilir, haftalık ve aylık lider panolarında yerinizi alarak her gün giderek artanrekabete ortak olabilirsiniz.

 

İsterseniz oyunu masaüstü ya da dizüstü cihazınızla Facebook üzerinden indirmeden oynayabilirsiniz. Mobil cihazına indirdikten sonra ise misafir girişi yaparak, Facebook’la veya Google Play’le bağlanarak oynayabilirsiniz.

 

Şansınıza güveniyorsanız, Batak nasıl oynanır biliyorsanız ve oyunda rakip tanımayacağınızı düşünüyorsanız her geçen gün hızla büyüyen topluluğumuza katılmaya davetlisiniz!

 

Çanak Batak oyna için Google Play Store’den ya da iOS uygulama mağazasındanücretsiz indirebilir, dilerseniz telefonunuzdan, dilerseniz tabletinizden ya da masaüstünden oynamaya bir an önce başlayabilirsiniz!

s6.jpeg

 

 

Matgame hakkında

 

Çanak Batak’ın yaratıcısı Matgame, çapraz platformlardaki oyun deneyimini görsellik ve oynanabilirlik açısından en üst düzeye çıkarmak için harekete geçti. Matgame, Android ve iOS platformları için mobil oyun geliştirmenin yanı sıra, kurumlara ya da kişilere özel oyun geliştirme projelerini de hayata geçiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.