Buz Lazer Epilasyonu İle İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm!

Buz Lazer Epilasyonu İle İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm!

Lazer epilasyonu konusunda oldukça etkili yöntemlerden biri olan buz lazer, bir diğer adıyla acısız lazer olarak da bilinmektedir.

Buz Lazer Epilasyonu ile İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm!

 

            Lazer epilasyonu konusunda oldukça etkili yöntemlerden biri olan buz lazer, bir diğer adıyla acısız lazer olarak da bilinmektedir. Bayanlarda ya da erkeklerde etkili sonuçları buz lazer sayesinde fark etmek mümkündür. Uzun yıllardan beri istenmeyen tüylere kesin çözüm arayan birçok yöntem keşfedilmiştir. Ancak yeterli sonuç alınamayınca yeni yöntemler arayışına girilmiştir. Bu arayış ise acısız kesin çözüm bulanbuz lazeryönteminin keşfedilmesini sağladı. Buz lazer epilasyon ankaraplantinium firması olarak en iyi hizmetten faydalanmak isteyen müşterilerimize kısa sürede hızlı çözüm sunuyoruz. Kalıcı çözümler sunup, müşteri memnuniyetini yüksek oranda tutmayı başaran lazer epilasyon ankaraşubesi sizler için en iyisini sunmayı hedefliyor.

 

Acısız Epilasyonun Özellikleri

 

            Buz lazer epilasyonu 2014 yılından bu yana gelişimini hızlandırmaya başlamıştır. Acısız epilasyonun bir boyutu olan Alma Lasser tarafından icat edilen ütüleme epilasyonu geliştirilip başlığı buz ile değiştirilmiştir. Böylece acıya tamamen son verilirken daha etkili sonuçları da ortaya çıkarmıştır. Bu gelişim buz lazer operasyonunun ciddi bir boyuta ulaşmasını sağlamıştır. Bu durum sadece acıyı azaltmakla ve etkiyi artırmakla kalmadı. Seans süresi bir buçuk saatten yarım saate düştü. Böylece etkili buz lazer çözümüne kısa sürede ulaşma şansı doğmaya başladı. Bu sürenin kısalmasının sebebi SopranıIce cihazlarının genişleyen buz lazer başlıklarıdır.

 

            Tek seferde daha geniş bölgeye ulaşarak etkili sonuçlar elde eden lazer epilasyon ankaramüşterilerin beğenisini kazanmayı her geçen gün başarıyor. Üstelik buz lazer epilasyonunda çok daha etkili olan bir yöntem geliştirmiş bulunmaktadır. Epilasyon sonrası sıcak taş masajı istenmeyen tüy köklerinin hareketlenmesini ve epilasyon edilecek seviyeye gelmesini sağlamaktadır. Başlıkları 810 dn dalga boyu ölçüsünde çalışmakta olan lazer epilasyon ankara şubesinde makinelerimiz üstün teknoloji sunmaktadır. Erkeklerde ve kadınlarda etkili sonuç sağlayan cihazlardan faydalanmak isteyen müşterilerimiz bizimle iletişime geçerek bilgi isteyebilir, hizmetlerimizden de faydalanabilirler. Cihazların eksi 3 dereceye kadar soğuma özelliğine sahip olan buz başlığı sayesinde, istenmeyen tüylerden kurtulma şansını konforla birlikte size sunuyoruz. Uygulama ortalama 6 seans sürmektedir. Netice olarak seans süreleri kısadır.

 

Erkeklerde Buz Lazer Epilasyonu

 

            Son dönemlerde özellikle sporla ilgilenen ve bakımına dikkat eden erkekler lazer epilasyonuna yönelmeye başladı. Bu epilasyonun erkeklerde daha zor olabileceği kanısı olsa da buz lazer tedavisi sayesinde ağrısız ve acısız olarak kesin sonuç elde edilmeye başladı. Muhteşem teknoloji sistemine sahip makinelerimiz dakikada milyonlarca atış garantisi ile geniş bölgelerde etkili çözüm sağlıyor. Erkekler özellikle bacak ve kol kasları için epilasyon yaptırmaktadır. Bu bölgeler şubemize için oldukça fazla randevu talebi gelmektedir. Memnuniyet ölçüsü ise oldukça yüksek noktalardadır. Seans süresi yarım saat olup seans sayısı genellikle kişinin kıl köklerindeki sağlamlığa bağlı olarak değişmektedir. Her koşulda etkili sonuç almak isteyenlerin hedef noktası olan buz lazerile sizleri buluşturmanın gururunu taşıyoruz.

 

Buz Lazer Epilasyonu Ne Zaman Uygulanmaz?

 

            Kısa sürede etkili çözüm sunan üstün teknoloji lazer epilasyon ankara şubemiz 18 yaşını doldurmuş olan sağlıklı her bireye buz lazer yöntemini uygulamaktadır. Oldukça güvenli bir uygulama olmakla birlikte normal kişilerde sağlık kontrolü raporu ile birlikte buz lazer epilasyonu yapılmaktadır. Özellikle özel bölgelerde ve yüz bölgesinde doktor onayı bizim için önemlidir. Hastalarımızın sağlığı tarafımızca önemli olduğu için hamilelerde kesinlikle önermiyoruz. Epilasyona başladıktan sonra hamile kaldığını öğrenen hastalarımız ise hemen ara vermelidirler. Gebelik ve emzirme dönemi tam anlamıyla atlatıldıktan sonra geri dönüp kaldıkları yerden devam edebilirler. Sonuç olarak emziren annelere de buz lazer epilasyonu önerilmemektedir.

 

İnce Tüylere Kesin Çözüm!

 

            Kalın tüylere epilasyon uygulamaları daha etkili ve kolay olmaktadır. Bu sebeple eski nesil lazer epilasyon yöntemlerinde tıraşlama yöntemiyle uygulama yapılmaktadır. Ancak buz lazer yöntemi tüm olumsuz durumları artık geride bırakıyor. Kısa sürede, ağrısız ve acısız olarak etkili bir sonuç ortaya çıkaran buz lazer ile ince tüylere de kesin çözüm elde edilebiliyor. Hem de kalın ve geniş buz başlığı sayesinde kısa sürede elde edilebilir. Eski nesil lazer sisteminde tüylerin koyu renkli ve belirgin olması önem taşırken şimdi böyle bir duruma gerek yok. Özellikle esmer tenlerde ve tüyleri kızıl renkte olanlarda yapılamayan uygulamalar şimdi buz lazer ile etkili sonuçlar veriyor. Hızlı ve etkili sonuç istiyorsanız hemen arayın ve gözle görülür neticeye kısa sürede ulaşın.

 

Buz Lazer Cilde Zarar Veriyor Mu?

 

            Ağrısız ve acısız olarak uygulama yapılan buz lazer sistemi cilde herhangi bir zarar vermiyor. Cihazlarımız son teknolojik sistemle üretilmiş olup, kıl folikülü kademeli ısıtma sistemi uygulandığı için herhangi bir olumsuz etki oluşturmamaktadır. Bu epilasyonu yaptıran hastaların dikkat etmesi gereken en önemli husus güneş ışığıdır. Uv ışınlarının vücuda temas etmiş olması sebebiyle güneşten korunmayan ciltte leke kalacaktır. Lazer öncesi ya da sonrası güneşlenme ve bronzlaşma gibi durumlardan kaçınmak önemlidir.

 

Buz Lazer Epilasyonu Fiyatları

 

            Uygulama için başvuran hastaların yaşı, kıl köklerinin yapısı, kilosu ve boyu, yaşanılan ilçe gibi faktörler fiyatların belirlenmesi hususunda oldukça etkili durumlar arasında değerlendirilmektedir. Fiyatlar hakkında net ve kesin bilgi almak adına lazer epilasyon ankara şubemizi arayarak ya da bulunduğunuz ilin şubesini arayarak net bir cevap alabilirsiniz. Ancak müşterilerimizin net olmasa da kafasında bir şeylerin şekillenmesi adına birtakım ortalama fiyatlardan bahsedilebilir. Örneğin kadınlarda tüm vücut seans fiyatı ortalama 600 TL civarındadır. Erkeklerde ise vücut yüzeyinin genişliği ve kıl köklerinin daha kuvvetli olması sebebiyle 1000 TL civarıdır. Tam bacak epilasyon uygulaması yaptırmak isteyen kadınlar 400 TL seans ücreti ödemelidir. Bu sebeple tam bacak yaptırmak yerine tüm vücut yaptırmak her zaman daha iyidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.