Burun Estetiği İstanbul

Burun Estetiği İstanbul

Burun Estetiği İstanbul

Burun Estetiği İstanbul

Hayat kalitesini belirleyen en önemli etkenlerin başında sağlıklı ve düzgün şekilde nefes alabilmek geliyor. Her gün binlerce kez yapılan ve pek önemli görülmeyen bu eylemin verimli şekilde yapılamaması halsizlikten baş ağrısına kadar pek çok semptomun oluşmasına neden olabiliyor. Düzgün nefes alabilmek için burunda eğrilik olmaması gerekiyor. Septum eğriliği dışında burnun görünümünden memnun olmayan kişilerin de doktor onayıyla burun estetiği operasyonu geçirmesi mümkün.

Alanında Uzman Doktor Vepa Silapov İstanbul rinoplasti operatörlerinin başında geliyor. Hastalarının sağlık durumunu yakından takip eden Doktor İstanbul burun estetiği konusunda oldukça bilgili ve tecrübeli. Burun şeklinin ideal boyutlara tıbbi müdahale ile ulaştırılması rinoplasti olarak adlandırılıyor. Estetik kaygılarla da sağlıkla ilgili kaygılarla da bu operasyonun geçirilmesi mümkündür. Rinoplasti uyku apnesi de dahil olmak üzere pek çok sorunun çözülmesini sağlıyor. Operasyonu geçiren hastaların bir kısmı daha önce nefes alamamış olduklarını yeni fark ettiklerini, bir kısmı ise azalan özgüvenlerini kazandıklarını ifade ediyor.

Rinoplasti operasyonu sırasında, burun ucundaki düşüklük de ufak bir dokunuşla giderilebiliyor. Operatör Doktor Vepa Silapov, burun ucu kaldırma İstanbul denince akla ilk gelen isimlerden. Operasyon sonrasında hastalarını kontrol eden ve onlarla ilgilenen Silapov, uzman bir ekiple birlikte çalışıyor. Tüm sorulara eksiksiz bir şekilde yanıt veren Doktor Silapov çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyor. Kadınlar kadar erkeklerin de geçirdiği bu operasyonu en iyi şekilde atlatmak için daha fazla beklemeyin.

Op. Dr. Vepa Silapov ve ekibi sizlere hizmet vermekte, isteklerinizin farkında olarak en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.