Bursa'dan güncel haberlere anında ulaşın.

Bursa'dan güncel haberlere anında ulaşın.

Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmak adına bursa haber internet ortamına taşınması pek çok haber sitesinin açılmasına neden olmuştur.

 

 

Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmak adına bursa haber internet ortamına taşınması pek çok haber sitesinin açılmasına neden olmuştur. Bu kadar çok haber sitesinin açılması rekabet ortamı yaratıp, para kazanma hırsı uğruna yalan haber yapmalarına sebep olmuştur. Bu sebepten dolayı ise insanların internette ki haberlere olan güveni fazlasıyla azalmıştır. Bursa gündem sitesi yaptığı kaliteli, tarafsız ve doğru bursa haberleri sayesinde insanların güvenini kazanarak diğer sitelerle arasında ki farkı net bir şekilde ortaya koyuyor.

Bursa haberleri yayımlayarak internet haberciliğine başlayan site,başlarda Bursa çapında geniş çalışma arkadaşlarına sahip olduğu için diğer sitelere göre çok daha hızlı bilgiye sahip olma avantajısayesinde okurların tercihi haline gelmiş. Site daha geniş kitlelere ulaşma amacıyla haber yaptığı bölgeyi daha da genişletip ilk önce Türkiye çapında haberler yapmaya başlamış daha sonraları ise haber yapma bölgesini Dünya çapına kadar genişletmeyi başarmış.  Bursa gündem haber alanını genişletmeyi başarmasının en büyük sırrının, o alanda başarılı insanlarla çalışıp daha fazla çalışma arkadaşını bünyesine katması olduğunu söylemesiyle ne kadar habercilik ilkesine bağlı habercilik yaptığını ortaya koyuyor ve okuyucularından oldukça takdir topladığı söylenebilir.

Magazin kategorisin de okuyucuların eğlenmesi ön planda tutulmuş. Magazin haberlerin de özel röportajlara yer veren site, haberlere hızla ulaşması ve özgün haber yapmasından dolayı magazin severlerin beğenisi kazanmış. Magazin haberleri bol görselli olduğundan hem bilgi verirken hem de göz zevkinize hitap ediyor. Dünya ünlü sanatçılarla ilgi bilinmeyen yönler sitenin haberleriyle okuyuculara sunuluyor. Son trend kıyafetleri ve modayı takip eden ünlüleri bu kategorinin haberlerinden öğrenebilirsiniz.

Sağlık kategorisin de son teknoloji sağlık cihazlarının kullanımı hakkında bilgilendirici haberler bu kategorinin en popüler haber içeriğidir. Ameliyatların zorluklarının neler olduğunu ve ameliyatların ne tür işlemlerle yapıldığını haberler vasıtasıyla öğrenebilirsiniz.

Gündem kategorisin de son dakika gündem de olan biteni okuyabilirsiniz. Gündemde ki sorunlarla alakalı grafikler ve ünlü yorumcuların gündemde ki sorunla alakalı yaptıkları yorumlarıhaberlerden okuyabilirsiniz. Gündemde ki sorunun taraflarıyla yapılmış özel röportajları yine bu kategori altındaki haberlerden okuyabilirsiniz.

https://www.bursagundem.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.