Burası Şişli!

Burası Şişli!

'Avrupa Kenti’ imajıyla ön plana çıkan Şişli’de yüz kızartacak görüntüler, haber departmanımızın gece çalışmalarında objektiflere yansıdı. Şişli’nin merkezindeki çöp yığınları çevre sakinlerinin de büyük tepkisini çekiyor.

Ortaklar Caddesi ve caddeye çıkan ara sokaklarda kaldırım kenarlarında biriken çöp yığınları görenleri hayrete düşürüyor. Vatandaşlar, ‘Böyle mi Avrupalı olacağız’ dedirten görüntülerin son bulması için yetkilileri göreve davet ediyor. 

BELEDİYE ÇÖP TOPLAMAKTA YETERLİ Mİ?

Belediye yetkilileri tarafından günün belirli saatlerinde gerçekleştirilen çöp toplama çalışmalarının ne kadar yeterli olduğu, metropol ayıbı haberin gazetemize yansımasıyla birlikte kamuoyunun gündemini meşgul etmeye başladı. Mecidiyeköy ve Gayrettepe çevrelerinde ana arterler ile ara sokaklarda modern çöp kutusu sayısının arttırılması beklentisi had safhaya çıktı. Modern çöp konteynırları; kağıt, cam ve naylon atıkları ayırarak geri dönüşüme kazandırması yönüyle önemli görev görüyor. 


BİRA ŞİŞELERİ SOKAKLARDA KOL GEZİYOR

Gazetemiz objektiflerine yansıyan önemli bir ayrıntı ise sokaklara saçılan bira şişeleri. Mecidiyeköy ve Gayrettepe çevrelerinde akşam saatlerinden sonra meydana çıkan görüntüler, ailelerin kabusu olmaya başladı. Görüntü kirliliği sağlığı tehdit etmesinin yanı sıra, temizlik çalışmalarıyla birlikte vatandaşın cebine de olumsuz yansıyor.  Modern konteynır beklentisine ek olarak çevre kirliliğine neden olan kişi ya da kişilerin bilinçlendirilmesi ve yakın takibi de kamuoyu huzuru için birinci derecede önem taşıyor.

BELGİN YİĞİT: ÜZÜNTÜ VERİCİ

Şişli sakinlerinden Belgin Yiğit üzüntüsünü dile getirerek Şişli’nin çağ dışı manzaraları hak etmediğinin altını çizdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.