Burak Özçivit ile Kadir Doğulu arasında neler yaşanıyor

Burak Özçivit ile Kadir Doğulu arasında neler yaşanıyor

Başrolünü yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün paylaştığı ekranların yeni dizisi 'Kara Sevda' ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünü beraber izleyen ekip arasında ise bakın neler yaşandı.

Başrolleri Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün paylaştığı ve birçok dizi izleyicisinin merakla beklediği 'Kara Sevda' dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Ekip ilk bölümü zincirlikuyu'daki Edition Otel'de birlikte izledi. Burak Özçivit, geceye büyük aşkı Fahriye evcen ile el ele geldi. Sevgilisi rolündeki Neslihan Atagül'e ise Kadir Doğulu eşlik etti.

BURAK ÖZÇİVİT VE KADİR DOĞULU KONUŞMADI

Kara Sevda dizinin başrol oyuncularından olan Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'e eşlik ederek geceye katılan Kadir Doğulu arasında ise soğuk rüzgarlar esti. Gece boyunca hiç konuşmayan ikili objektiflere sık sık takıldı. Peki Burak Özçivit ile Kadir Doğulu arasında yaşanan gergiliğin nedeni neydi? Nedeni şu; Burak Özçivit, Neslihan atagül ile olan öpüşme sahnesinden sonra "Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz" demişti. Bu açıklamadan hoşlanmayan Kadir Doğulu , Twitter'dan "Be kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli."

 

Burak Özçivit Kimdir?

Türk oyuncu ve eski manken.Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyazperdeye dönmüştür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.