Burada bir dostluk maçı kazandık

Burada bir dostluk maçı kazandık

Kazanmak her zaman iyidir, bize güven verir. Ligin başlaması için zaman daralıyor ve bu bizim için büyük bir hazırlık kampı” dedi. Lincoln, farklı pozisyonlardaki dağılımıyla ilgili soruları şu şekilde yanıtladı:

Kazanmak her zaman iyidir, bize güven verir. Ligin başlaması için zaman daralıyor ve bu bizim için büyük bir hazırlık kampı” dedi. Lincoln, farklı pozisyonlardaki dağılımıyla ilgili soruları şu şekilde yanıtladı:

"Bugün futbolda çok yönlü olmalısınız çünkü futbol çok yönlü bir spor. Birden fazla pozisyona ihtiyacınız varsa farklı pozisyonlarda oynayabilmeniz gerekiyor. Bende de  var. Hangi pozisyonda oynadığım önemli değil. Koçumun benden ne beklediğini anlayabiliyorum.Takımımızda çok yönlü oyuncular var, sadece ben değil. Neticede bu maçın galibi Fenerbahçe'dir" dedi. Çukyinan basın toplantısında konuştu. Trabzonspor'da eski bir futbolcu olduğunu hatırlatan İnan, şöyle devam etti: "Kendisi başka bir  şehirde çok iyi nasıl bir atmosfer olacak heybet insanların önünde, Trabzonspor'un o yola coşkuyla başlayıp, baskı yapacağını biliyorum. Oyuncularımla da paylaşıyorum. Ancak oyuna istediğimiz gibi başlayamıyoruz. Ben de burada yeniyim. Aslında oyuncularım sahada benim istediklerimi somutlaştırmaya çalıştı ama başlangıçta başaramadık. Biraz endişeliydim. Maça Trabzonspor'un hırsı ve coşkusu da girince biraz sert başladı. Bundan sonra, oyuncularımın tavırları, istekleri ve istediğimizi elde etmek için ne kadar sıkı çalıştıkları beni çok mutlu etti.

"Klopp'un getirdiği sistemi kabul ediyorum, deneyeceğim"

Jurgen Klopp'un oyununu, yöntemini ve sistemini  beğendiğini ve denediğini söyleyen Selçuk İnan, "Beğendiğim birçok teknik direktör var. ve oyunun felsefesini gerçekten benimsiyorum.Hiç söylenmemiş bir ismim olmadı ama başka bir isim duymak istersen Klopp derdim. Son zamanlarda gerçekten oynamak istediği oyunu, oyunculara heybet giriş yaklaşımını ve masaya getirdiği sistemleri almaya çalışıyorum. Futbol sürekli değişen ve gelişen bir spordur. Adapte olmaya ve yetişmeye çalışıyoruz. Başka yenilikler ve başka sistemler de var. Her şeyi denedik. Oyuncularım sayesinde cevap verdiler. Bu yüzden mutluyum" dedi. Selçuk İnan, Galatasaray'da 2 yıl yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra teknik direktör oldu. Bunun bambaşka bir tecrübe olduğunu vurgulayarak, " Teknik yönetmenlik ve oyunculuk çok farklı şeyler. Başlangıçta Galatasaray gibi büyük bir camiada 2 yıl teknik direktörlük yaptım. İnanın bana, bir destek koçu ile bir koç arasında büyük bir fark vardır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.