Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'a bakın kaç para tazminat ödeyecek!

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'a bakın kaç para tazminat ödeyecek!

Diva Bülent Ersoy, pop müziğin efsane isimlerinden Ajda Pekkan'a tazminat ödeyecek. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy hakkında açtığı tazminat davasını kazandı. Peki, Bülent Ersoy kaç para tazminat ödeyecek. Mahkemeden Bülent Ersoy hakkında şok karar..

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün akşam yeni tasarlanan VIP aracını teslim alırken gazetecilerin Ajda Pekkan'a hakaret davasıyla ilgili tazminat ödenmesi kararına ilişkin sorularına "Avukatıma söylerim öder. O benim makyaj param bile değil" cevabını verdi.3 bin 750 lira adli para cezasıAjda Pekkan, kendisine 'hödük' ve 'ucube' diyen Bülent Ersoy'a karşı açtığı davada dün karar çıktı. Ersoy, önceki yıl katıldığı bir iftar davetinde kendisine selam vermediğini iddia ettiği Ajda Pekkan hakkında sarfettiği sözler üzerine Pekkan da hakaret davası açmıştı.Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, Bülent Ersoy'un ekonomik ve sosyal durumunu da gözönüne alarak 3 bin 750 TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

BÜLENT ERSOY KİMDİR?

Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi.Bülent Ersoy, 1952 yılında Malatya’da dünyaya geldi. 1960 yılına kadar Malatya’da kaldı. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a göç etti. Esas adı Bülent Erkoç’dur. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı. Melahat Pars, Rıdvan Aytan gibi üstadlardan ve belediye konservatuarı hocalarından özel dersler aldı. İstanbul Belediye Konservatuarı‘nı bitiren değerli sanatçı, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla hem Tanrüzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.