BU SALON 4 YILLIK HAYALİMİZDİ

BU SALON 4 YILLIK HAYALİMİZDİ

NURAY KANAL-Blackout AVM Müşteri İlişkileri Sorumlusu; "4 yıllık hayalimizi gerçeğe dönüştürmüş olduğumuz için çok mutluyuz."

Bu bizim 4 yıllık hayalimizdi bunu da gerçeğe dönüştürebilmiş olmaktan çok mutluyuz. Çocukların hayal etme gücünü onlardan almamalıyız. Çünkü hayal ettiğimiz kadar çabalıyoruz, çabaladığımız kadar başarıyoruz onun için bu hayalin gerçeğe dönüşmüş olması sadece çok önemli tiyatrocuların ya da tiyatro severlerin bir salona kavuşmuş olması değil bizde yönetim olarak böylesi özel bir duruma yatırım yapabilmiş olmaktan mutluyuz ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz bunun için.

İNSANA BİREBİR DOKUNAN SANAT TİYATRODUR

Biz burayı aynı zamanda kültür merkezi haline dönüştürme çabasındayız. Burada çok fazla şey göreceksiniz. Neden sinema değil de tiyatro derseniz bende bir oyuncuyum tabi ki sinema hepimizin ayrı bir noktasında duruyor ama insanın insana birebir dokunduğu en önemli sanat tiyatrodur. Bizde insanlara dokunmak istiyoruz savaşların bu kadar yoğun olduğu çıkar çatışmalarının bu kadar yoğun olduğu bir süreçte daha çok insana dokunup, daha çok seven ve sevilene insanlar oluşturmak istiyoruz. Derdimiz tamamen insanı onun için bugün Blackout Şişli’de, Tiyatro Kedi Blackout Sahnesi’nin açılışı var. Çok keyifliyiz Şişli Gazetesi’nin burada olmasından bizde keyif aldık, Şişli’de önemli bir şey oluyor Şişli Gazetesi de bizim için çok çok önemli.

BURADA KEYİFLİ İŞLER YAPACAĞIZ

Burada haftada 10 oyun sergilenecek ve sadece Tiyatro Kedi’nin oyunları değil, başka çok keyifli ve başarılı ekipler var onlarla da çalışacağız. Tamamen Hakan Altıner, Murat Bozkuş ve İpek Kadılar’ın, beraber hayal ettiğimiz bir şeydi bu. Onun yanı sıra Çarşamba Günü, Müzikli Çarşambalar adı altında bir etkinliğimiz var. Hepimizin keyif aldığı çok önemli sanatçılar Çarşamba günü burada program yapacaklar. İlk olarak ocak aynın ilk çarşambası programımız olacak ve gece içinde de sürprizler olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.