Bu konutlar çok ucuz

Bu konutlar çok ucuz

14 blokta 676 daireden oluşan İzmitkent Konutları'nın ikinci etabında fiyatlar 41 bin YTL ile 79 bin YTL arasında farklılık gösteriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş’nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirdiği İzmitkent Konutları'nın 2’inci etabındaki konutlar satışa çıktı. 14 blokta 5 farklı tipte toplam 676 daireden oluşan ikinci etapta fiyatlar 41 bin YTL ile 79 bin YTL arasında farklılık gösteriyor.

54 ve 74 metrekare 1+1, 77, 88 ve 105 metrekare 2+1 tipinde konutlardan projede Kuveyt Türk’ten 120 aya kadar yüzde 1,17 faiz oranından konut kredisi kullanılabiliyor. Peşin alımlarda ise yüzde 5 indirim yapılıyor.

Eski İstanbul Yolu üzerinde, şehir merkezine 1.3 kilometre, Kocaeli Üniversitesi ve üniversite hastanesine 7 kilometre mesafede bulunan İzmitkent Konutları’nda, Amerikan panel kapılar, Fransız balkonlar, laminant parke, su bazlı plastik boya, suntalam mutfak dolabı, merkezi uydu yayın sisteminin yanı sıra, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, gölet, şelale, süs havuzu ve site girişinde güvenlik kulübesi bulunuyor. Konutlardaki doğalgaz, panel radyatör ve kombiler ise alıcı tarafından takılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.