Bu fuara uğramadan ev almayın!

Bu fuara uğramadan ev almayın!

Emlak ve gayrimenkul sektörlerinin tüm bileşenleri Avrasya'nın en büyük fuarı Realistexpo'da bir araya geliyor. Sektörün nabzını tutacak fuar kapılarını bugün açıyor.

Emlak ve gayrimenkul sektörlerinin tüm bileşenleri Avrasya'nın en büyük fuarı Realistexpo'da bir araya geliyor.

Türkiye ekonomisinin parlayan yıldızı gayrimenkulün kalbi, Realistexpo Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Fuarı'nda atacak. 27-30 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Realistexpo'da yerli ve yabancı 100 firma birbirinden iddialı, ultra lüks projelerini tanıtacak.

Su üstünde yüzen bir eve sahip olmaktan,  Hollywood yıldızlarına komşu olmaya, kutsal topraklarda gayrimenkul sahibi olmaya kadar her tür fırsat Realistexpo'da…  

Emlak ve gayrimenkul sektörlerinin tüm bileşenleri Avrasya'nın en büyük fuarı Realistexpo'da bir araya geliyor. Sektörün nabzını tutacak fuar kapılarını açıyor. Emlak yatırımcıları açısından dünyanın en çekici ülkelerinden biri haline gelen Türkiye, uluslararası arenada hak ettiği fuara kavuşuyor. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul fuarı Realistexpo kapılarını 27-30 Eylül tarihlerinde ziyaretçilere açıyor.

Yurtdışı fuarcılığında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Atılım Fuarcılık tarafından düzenlenen Realistexpo, gerçek alıcılarla doğru yatırımcıları bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı firmaların birbirinden iddialı projeleriyle boy göstereceği fuar katılımcılarının ultra lüks projeleri dikkat çekiyor.

"EV ALANA ARABA HEDİYE"

Yerli ve yabancı 75'in üzerinde firmanın katılacağı ve 400'e yakın projenin sergileneceği Realistexpo, 20.000 metrekare alanda düzenlenecek. Fuar'da toplu konut projelerinden, iş ve alışveriş merkezi projelerine, plazalardan akıllı binalara, gayrimenkul arsa ve projelerinden devre mülk ve konutlara, hafif yapı sistemlerinden depreme dayanıklı özel konutlara kadar pek çok ürün grubunu yer alacak.

Konut sahiplerinin hedef kitleleri ile birebir görüşebilmelerine, projeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermelerine imkan sağlayacak Realistexpo'da ziyaretçiler, konut ve emlak sektöründe değişen mevzuatlar ile Mortgage sistemi hakkında da bilmek istedikleri tüm bilgileri edinebilecekler. Her yıl düzenlenmesi planlanan fuarda panellerin yanı sıra ziyaretçileri "Bir ev alana+1 araba" vb. ilginç promosyonlar da bekliyor.

DEVLER BU FUARDA…

Fuarda; Debba Real Estate, GAP Yapı, KC Group, Kuzu Grup, TULIP, Richard Ellis, Mas Turkey, Folkart, Regnum, Garanti Koza, Ispartakule, Kiptaş, Metroport (Mutlu İnşaat), Ofton İnşaat, Keleş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Çağdaş İnşaat, Temko, Greenpark, Fideltus,  Hisar Yapı, Semerkant Konakları, İntaş, Yılmazkaya, Mahir Ekin Vural İnşaat,  Barnas, Home Life International, Cempay, Beykoz Vadi Konakları, Birtur, Trinity Group, Cam Koza (Ekgur İnş), A Plus Yapı, Bermen İnşaat (Pegasus), Altınev (Beyzade Konakları), Semkay Homes, Ayfa, Fi-Yapı Evleri, Evren Grup, Mertcan Grup, Hak Grup, Uğur İnşaat, Blees Estate, Konkur Tırnaklı, B&B Yapı, Remax Antares, REP Publisher, Kraft, Klaros Home, Polat İnşaat gibi firmaların da bulunduğu 75'in üzerinde pek çok firma yer alacak. 

Sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirecek Realistexpo Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Fuarı'nı 40 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Yüzde 30 oranında uluslararası katılımcı beklenen fuar Latin Amerika'dan Malezya'ya, Ortadoğu'dan İspanya'ya dünyanın dört bir yanından büyük oranda ilgi görüyor. Zamzam Tower, Miami'nin ultra lüks emlak&gayrimenkulleri, The Banyan Curve Water Homes (Su üzerinde yüzen evler) gibi ilginç projelerin de yer alacağı Realistexpo'da dünya devleri boy gösterecek. Realistexpo'da 250 Milyon USD'lik işlem hacmi gerçekleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.