Brüksel Turu İle Avrupa'nın Başkentine Seyahat

Brüksel Turu İle Avrupa'nın Başkentine Seyahat

Brüksel Turu İle Avrupa'nın Başkentine Seyahat

Brüksel, Belçika'nın başkenti olmakla beraber; Avrupa Birliği'nin resmi organ yerleşkelerinin çoğunluğunu bünyesinde bulundurmasıyla da oldukça önemli bir şehirdir. Gece ve gündüz hareketli olan meydanları, gotik yapıları, parkları, müzeleri, simge yapıdaki heykelleri ve katedralleri bir Brüksel Turu yapmak için oldukça davetkardır.

Bordeaux Turu ve Şarap Tadımı

Doğası ve tarihiyle öne çıkan, Fransa'nın güney batısında bulunan Bordeaux kenti, daha çok kaliteli ve leziz şaraplarıyla akla gelmektedir. Bordeaux, 2007'den itibaren tarihi bir liman şehri olması nedeniyle UNESCO Dünya Mirasları listesinde bulunmaktadır. Eski şehir bölgesinde çok sayıda tarihi esere rastlamak mümkündür. Bordeaux turu kapsamında, ünlü Bordeaux şarabının üretildiği şaraphanelerde gezinti imkanı sunulmakta ve şarap tadımları gerçekleştirilebilmektedir.

Olmazsa Olmaz: Amsterdam Turu

Amsterdam, Avrupa'da gezilmesi gereken yerler içinde ilk olarak adı geçen şehirlerdendir. Hollanda'nın başkenti olan şehir, ülke dışından yıllık ortalama 4 milyon turisti ağırlamaktadır. Şehirde çok sayıda müze bulunmakla beraber, zaten şehrin kendisi bir açık hava müzesi hissi vermektedir. Amsterdam turu, Bordeaux turu ve Brüksel turu hakkında detaylı bilgiler için, odysvoyages.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.