Brezilyalı Gerdau Minas'ı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi

Brezilyalı Gerdau Minas'ı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi

Grup aşamasını  2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider tamamlayan Vakıf Bank, yarı finalde A Grubu'nu 2. sırada bitiren takımla karşılaşacak.

 

Grup aşamasını  2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider tamamlayan Vakıf Bank, yarı finalde A Grubu'nu 2. sırada bitiren takımla karşılaşacak. Eczacıbaşı, A Grubu'nu Imoco'ya kaybederek 2. sırada bitiremezken, iki temsilcimiz Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıf Bank yarı finalde karşılaştı. Galatasaray Antalya kampının son gününde rakibi Toulouse'da Fransa temsilcisi  oldu. Gil Ruiz, Gomis'in penaltısı ve Mertens'in mükemmel serbest vuruşu sayesinde Fransa'yı 2-1 yendi. Önceki dostluk maçlarında Aslan, Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3, Adana Demir ile 2-2 ve Lazio'ya 1-2 berabere kaldı. Okan Buruk öğrencileri ilk galibiyetlerini son hazırlık maçında aldı.

"Görevimize girdiğimizde hayranların damak tadına baktık"

Brook, antrenman kampını, oyuncularını ve maçın ardından maçı değerlendirdi. Tecrübeli teknik direktör, "Biz hazırız. Çok daha olumlu. Ligin başlamasına çok az bir süre kaldı. Ciddiyet ve konsantrasyon bizi  mutlu eder. Aynı şekilde devam yodabet edeceğiz. Galatasaray taraftarından ne bekleyeceğimizi biliyoruz. İçeri girdiğimizde damaklarında bir tat bırakıyoruz. Bu lezzeti devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ve kupa. Zorlu testler bu lensle başlar.

'Burak Şeker'den Özür Dilerim'

Brook, Toulouse golü önünde maçın hakemi Burak Şeker'e, "Galatasaray nefretiniz daha bitmedi! Biz kötüler liginde oynadık siz de burada  devam edin. Sonra bize 'bizim maça gelmeyin' gibi şeyler soruyorlar. istemiyoruz", "postta pislik olmasın". Hata olmadığını yodabet giriş hepimiz görüyoruz ama hata denilince konuşmuyoruz. Bizim istediğimiz bu değil. Burak Şeker Hoca'dan özür diliyorum. O sevdiğimiz biri. Biz hatalar yaparız. sorun yok. Zaman zaman bu tepkileri alıyoruz. Oldukça normal bir insan tepkisi. Burak Şeker Hoca da ikinci yarıda daha iyiydi. Hazırlık maçlarında sakatlanmaktan korkuyoruz, bu yüzden hakemin performansı çok önemli. "

"Kör olmazsak, Icardi kaldırılacak!

Adı sık sık magazin dergilerinde manşetlere çıkan bir yaralanma nedeniyle memleketi Arjantin'de tedavi gören Mauro Icardi için öğretmen başarılı oldu ve şunları söyledi: “Arjantin'de dergiler ön planda ve merkezde. Bir dergiden Türkiye'ye haber getirmek. BBC haberiymiş gibi sunmak saçmalık. Icardi sakatlandı. Biz ve doktorlarımız kör olmazsak Icardi zarar görür. 1-2 hafta içinde gelmesini ve çalışmasını bekliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.