"Böyle olmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum"

"Böyle olmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum"

Şişli’de yedi kadını motosikletiyle takip edip, cinsel tacizde bulunduğu, bir kadının da evine girerek tecavüze kalkıştığı iddia edilen şüpheli, polis tarafından yakalandı. "Böyle olmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum" dedi.

Şişli'de kadınlara korku salan motosikletli sapık yakalandı. 8 kadını motosikletiyle takip edip, cinsel tacizde bulunan 25 yaşındaki Eşref E. tutuklandı. Zanlı, son olarak takip ettiği bir kadının evine girmeye çalışmıştı. Kadının çığlık atarak yardım istemesi üzerine kaçan Eşref E. evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan sapık kendisini şöyle savundu: "Böyle olmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Bu bende hastalık."

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunan 7 kadın, yolda yürürken yanlarına yaklaşan motosikletli bir kişinin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu bildirerek şikayetçi olmuştu. Polise başvuran bir başka kadın ise kendisini takip eden motosikletli şüphelinin evine girerek kendisine tecavüz etmeye kalktığını söyledi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kadınlara cinsel tacizde bulunan motosikletli sapığın aynı kişi olduğunu tespit etti.
Polisin düzenlendiği operasyonda şüpheli Eşref E. yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde taciz ettiği ve tecavüze yeltendiği kadınlar tarafından teşhis edildiği belirtilen şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.