Boyasız Göçük Düzeltmede Uzman Car Moss

Boyasız Göçük Düzeltmede Uzman Car Moss

Aracınızdaki göçüğün boyasız göçük düzeltme yöntemi ile düzeltilebilmesi için Car Moss öncü bir firmadır.

Boyasız göçük düzeltme işlemi, özellikle aracın kaportasında meydana gelen göçüklerde kullanılmaktadır. Bunun için aracın aldığı hasar esnasında boyanın çatlamamış ya da dökülmemiş olması gerekmektedir. Pek çok büyüklükteki göçükler için uygulanabilen düzeltme işlemi, daha çok yeni model araçlar için uygun bir yöntemdir. Boyasız göçük düzeltme işlemi esnasında dolgu malzemesi ya da ekstradan boya kullanılmaz. Car Mos firması, bu konuda iç rahatlığı ile aracınızı teslim edebileceğiniz firmalardan bir tanesidir.

Taş darbesi, doludan dolayı meydana gelen göçükler ya da vuruklar için aracın kaputunda, kapılarında, tavanında meydana gelen göçükleri kapsayan firmada, aracın orijinal yapısı bozulmadan işlemler gerçekleştirilmektedir. Bu yöntem kapsamında tamir edilen araçlar ikinci el kategorisine düşmeden, değer kaybetmeden eski halini alabilmekte olduğu için daha çok tercih edilmektedir.

Kaporta göçüklerinde ise durum biraz daha farklıdır. En iyi sonuç için aracın daha önce herhangi bir boya ya da macun tarzı işlem görmemiş olması son derece önemlidir. aksi halde göçük düzeltilse bile boyası çatlayacağı ya da macunu döküleceği için sonuç iç açıcı olmayabilir.  Boyasız kaporta düzeltme işlemin uygulanışı ise şu şekilde gerçekleşmektedir:

% 90 oranında iç yapısına ulaşılan araçların göçük bulunan kısımlarına özel aletler ile müdahale edilir ve yavaş yavaş uygulanan masaj tarzı bir hareketle göçük olan bölümün eski haline getirilmesi sağlanır. Hızlı hamlelerden kaçınılır çünkü bu, boyada çatlamaya sebebiyet verebilecek bir durumdur. Tüm bu işlemler ortalama bir saat gibi kısa bir sürede tamamlanmaktadır. Bu yöntemin işe yaramadığı göçükler boya ve darbe gerektirecektir. Bu durum aracın değer kaybetmesine yol açan ve istenmeyen bir durumdur.

Genel olarak boyasız kaporta düzeltme kiti ya da vakum da kullanılabilen bu işlem sonucunda aracınız eski görüntüsüne büyük oranda kavuşur. Bu işlemler hakkında Car Mos firmasından bilgi de alabilmeniz mümkündür. Firma tarafından ışıklı bir göçük tespiti araç sahibinin de katılımı ile yapıldıktan hemen sonra işlemlere başlanır. Firma yetkilileri alanında uzmandır ve yapılan işlemlerin fiyatları da aracın modeline ve göçüğün büyüklüğüne göre değişebilmektedir. Bu nedenle en uygun yöntem, en uygun fiyat tespiti için firma yetkilileri ile görüşmeniz uygun olacaktır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.