Boyasız Göçük Düzeltme Yöntemleri

Boyasız Göçük Düzeltme Yöntemleri

İkinci el arabalarda bir arabanın fiyatını belirleyen en önemli hususlar arasında aracın hasar alıp almadığı konusu yer almaktadır.

  İkinci el arabalarda bir arabanın fiyatını belirleyen en önemli hususlar arasında aracın hasar alıp almadığı konusu yer almaktadır. Aracın hasar aldığı durumlarda özellikle boya ile ilgili bariz bir durum karşısında aracın değeri ister istemez düşmektedir. Bu da araç ve sahibi konusunda dezavantajlı bir durum oluşturmaktadır. Bu bakımdan günümüzde pek çok kişi boyasına zarar gelmeden yaşanan kaporta göçüklerinde boyasız göçük düzeltme yöntemleri kullanmaktadır. Bu yöntemler ile yapılan göçük düzeltmeler hasar kaydı oluşmadan ve arabaya zarar vermeden hatta boyası dahi bozulmadan ortadan kaldırılmaktadır.

  Modern yöntemler kullanılarak uygulanan boyasız göçük düzeltmenin geleneksel yöntemlere göre pek çok artısı bulunmaktadır. Modern yöntemler ile uygulanan boyasız göçük düzeltme işleminde aracın boyasına dahi zarar gelmediğinden araç orijinalliğinden bir şey kaybetmeyecektir böyle bir durumda ise aracın değeri kaybolmayacaktır. Amerika kökenli olarak ülkemize giren boyasız göçük düzeltme yöntemleri için yapılan işlemler ise özel aletler ile uygulanmaktadır. Özel olarak üretilen bu aletler ile aracın kaporta bölümünün içine giriş yapılmaktadır. Bu işlemden sonra iki farklı şekilde, vakumlama ya da masaj tekniği, ile aracın kaportası göçükten kurtularak eski görünümünü kazanmaktadır. Eski halini alan araçlar için boyasız göçük düzeltme tekniği sayesinde hasar kaydı dahi tutmaya gerek kalmamaktadır.

  Günümüzde pek çok firma tarafından büyük bir ustalık ile uygulanan boyasız göçük düzeltme işlemi için seçilecek firma da önemlidir. Ustalar tarafından uygulanan boyasız göçük düzeltme yöntemleri bakımından uzmanların bilgi ve becerisinin gelişmiş olması da dikkat çeken konular arasında yer almaktadır. Ayrıca boyasız göçük düzeltme yöntemi ile yapılacak olan işlemler aracın orijinalliğini korumaktadır ve bu koruma yanında araç kasko masrafları açısından da düşüş olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.