Bomonti Hilton Mayıs’ta açılıyor

Bomonti Hilton Mayıs’ta açılıyor

Şişli’nin en önemli sembollerinden biriolan Bomonti’deki eski Bira Fabrikası’nın ön cephesi korunarak inşa edilen otel ve kongre merkezini Hilton Worlwide işletecek. İstanbul’un en büyük oteli olan Bomonti Hilton 13 Mayıs’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor

BOMONTİ Hilton sadece İstanbul’un en büyük oteli değil, aynı zamanda Avrupa’nın da en büyük 10 şehir otelinden biri olacak. IC Yatırım Holding A.Ş tarafından, 250 milyon Euro’luk yatırım bedeliyle yapılan otelin işletmesi geçtiğimiz haftalarda dünyanın en tanınmış otelcilik markalarından HiltonWorlwide’a verildi. İnşaatı tamamlanmak üzere olan 35 katlı otel kulesinde toplam 829 standart ve süit oda, 4 bin 500 metrekarelik fitness ve spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. Projenin kongre merkezi kısmında ise 2 bin 500 ve 800 kişi kapasiteli 2 balo salonu ve 32 adet toplantı salonu yer alıyor.


HİLTON STANDARTLARINA UYGUN

Otelin vizyonunun oluşturulması ve iç dizaynı dünyanın en prestijli otel tasarımı şirketlerinden GA Design of London fir ması tarafından yürütülüyor. Otelde butik mağazaların yanı sıra, sembolik dünya mutfakları ve içecek seçenekleri de yer alacak. Tüm gün açık restoran, lobi bar ve çatı barı ile yerel ziyaretçiler ve yabancı misafirler için farklı bir alternatif yaratacak olan otel, HiltonWorldwide’ın küresel tecrübesi ile Hilton standartlarına uygun olarak inşa ediliyor. 

BİRA FABRİKASINDAN EĞLENCE MERKEZİ

Otel yapılırken 120 yıllık tarihi Bira Fabrikası da restore edilerek müze, kültür-sanat ve eğlence merkezi olarak şehre kazandırılacak. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası otel ve kongre merkeziyle aynı kampüs içerisinde yer alıyor. Ayrıca Efes Pilsen de tarihi binanın bir kısmını ofis olarak kullanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.