BlueStacks Nedir, Nasıl Kullanılır?

BlueStacks Nedir, Nasıl Kullanılır?

BleueStacks nedir, nasıl kullanılır sorusu sıkça sorulmaktadır. Özellikle Android işletim sisteminde kullandığımız bazı uygulamalar son derece önemlidir. Bunun yanı sıra bazı oyunları da sıkça oynamaktayız.

BleueStacks nedir, nasıl kullanılır sorusu sıkça sorulmaktadır. Özellikle Android işletim sisteminde kullandığımız bazı uygulamalar son derece önemlidir. Bunun yanı sıra bazı oyunları da sıkça oynamaktayız. Bu program ve oyunların PC'de kullanılması noktasında BlueStacks uygulaması devreye girmektedir.

BlueStacks, Android işletim sistemine özel bir şekilde yazılan programların ve oyunların PC'niz de çalışmasını sağlayan, bu program ve oyunları bilgisayarınızda tam ekran kullanmanızı sağlayan bir uygulamadır. BlueStacks App Player olarak da bilinen bu yazılım BlueStacks şirketi tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür.

Bu program sayesinde en favori mobil uygulamaları ve oyunları bilgisayarınızda tam ekran olarak kullanabileceksiniz. BlueStacks uygulaması hem Windows PC’ler hem de MAC OSX bilgisayarlarda düzgün bir şekilde çalışmaktadır.
 


Kurulumu ve Kullanımı?

Bunun için programı öncelikle web sayfasından indirmeniz gerekmektedir. BlueStacks uygulamasının kurulumu basittir ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Programı kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. BlueStacks programını kullanacağınız bilgisayara kurduktan sonra masaüstünde yer alan Start BlueStacks kısayolunu tıklamanız gerekmektedir. Sonrasında bir Google hesabı ekleyerek devam etmelisiniz.

Mevcut bir Gmail hesabınız varsa ekleyin ama yoksa yeni bir Gmail adresi açarak ekleme yapın. BlueStacks ile Google oturumu açtığınızda One Time Setup ekranı karşınıza gelecektir. Let’s Go yazan butonu tıklayarak Google Play Store üzerinden indirme yapabilir ve tüm Android uygulamaları bilgisayarınızda kolay bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

BlueStacks’ın çalışma şekli tabletler ile aynıdır. Bu nedenle aramak istediğiniz programı yazarak aramanız ve uygulamayı indirerek yüklemeniz gerekmektedir. Yüklediğiniz programı bilgisayarınızda tam ekran olarak görme ve kullanma şansına sahipsiniz. BlueStacks ile birlikte mobil işletim sisteminde yer alan ancak PC’de kullanamadığınız programlar artık PC’niz de kullanıma hazır olacaktır.

Android dünyasının eğlenceli uygulama ve oyunlarını bilgisayarda oynama ve kullanma keyfini siz de yaşayabilirsiniz.

İndir --> http://www.indirpop.com/bluestacks.html

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.