Murat Botanlıoğlu

Murat Botanlıoğlu

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI!.

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI !.

15 Temmuz'da Ordu içerisindeki FETÖ’cü terör örgütünün kalkıştığı darbe girişimi cesur halkımızın sayesinde bastırıldı bir grup cuntacı askerler tarafından yapılmaya çalışılan, darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar hainlere  vatanı için canı pahasına topların, tüfenklerin, tankların önünde durarak gerekli dersi verdiklerini gördük. İşte vatan millet aşkı dedikleri bu, Allah şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa versin.

DÜŞÜNCE FARKLILIĞIMIZ NE OLURSA OLSUN..

Ülkemizde  yaşanan haince bu saldırı sonucunda çok kötü günler geçirdiğimizi gelinen bu noktada her kesimin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi ve provokasyonlardan uzak durulması siyasi düşüncelerimiz ne olursa olsun, tüm kesimlerin birlik ve beraberlik içerisinde durması destek olması gerekiyor. Düşünce farklılığımız ne olursa olsun Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı var ve şimdi ona sahip çıkmamız gerekir. Türkiye’de birlik beraber olunursa üstesinden gelinmeyecek hiç bir şey olmayacağını halkımız gösterdi zaten. Her kesimden gelen halkımız tankların, topların, uçakların karşısında elinde Türk bayrağıyla canilerin karşısında.. canını hiçe sayarak mücadele eden, ve şehit olan türk halkı  cuntacıları püskürterek birlik ve beraberliğin neler yapabileceğini ortaya koydu.

SOSYAL MEDYA’YA DİKKAT!.

Özellikle İktidar hükümeti ve siyasi partilerimize ciddi görevler düşüyor. Bu hassas dönemlerde, ağızlarından çıkacak laflara çok dikkat etmeleri.. siyaset dilinin nezaket çerçevesinde, halkımızı kışkırtmadan, duygu ve düşüncelerini ifade etmeleri gerekmektedir. Tabiki bu arada vatandaş olarak bizlerede çok iş düşüyor.  Sosyal medya kullanıcıların teyid edilmemiş bilgi yada görsel paylaşımları yaparken çok dikkatli olmalı her haber ve fotoğraflara balıklama atlayıp paylaşmamaya özen göstermeli, unutmamalıyızki FETÖ’cüler sosyal medyadada ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Darbeyi övmenin ve destek vermenin suç olduğunuda unutmamamız gerekiyor. Bu konuda çok dikkatli olmanızı ve tuzağa düşmemeniz için paylaşımda bulunurken düşünün derim ben.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum