“BİRGÜN HERKESİN GÜVENLİK SİSTEMİ OLACAK”

“BİRGÜN HERKESİN GÜVENLİK SİSTEMİ OLACAK”

Her geçen gün önemi artan güvenlik sektörünün İstanbul ayağında önemli görev üstlenen iş adamları Nasır İleri ve iş ortağı Mehmet Veysi Doğan kapılarını Şişli Gazetesi’ne araladı.

Türkiye’nin ithalat ve ihracatının geçiş noktalarından Perpa Ticaret Merkezi’ndeki özel röportajda şirket adına samimi açıklamalarda bulunan Nasır İleri; “Birgün herkesin güvenlik sistemi olacak” diyerek kablolu-kablosuz görüntü ve ses sistemleri alanında hizmet veren Venas Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. firması olarak önemli imkanlar sundukları dönem içerisine girdiklerini belirtti.


TECRÜBELİ İŞADAMINDAN ALTIN ÖĞÜTLER


Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında güvenlik alanında Türkiye’nin  çok eksiklikleri olduğunu söyleyen Nasır İleri güvenlik sektörüyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Güvenlik sektörü önü açık bir sektör. Bununla beraber güvenlik işini herkes, her firma hakkıyla yapamaz. Bunun için belli bir birikim, tecrübe, satış sonrası teknik destek gibi unsurlar çok önemlidir. İyi bir altyapıya sahip olmak gerekir. İşletmelerin güvenilir ve tecrübeli firmaları tercih etmeleri hem kendi iyilikleri hem de daha kaliteli ve sorunsuz bir hizmet için gereklidir. Bu yönde de Perpa Ticaret Merkezi güvenlik sektörünün başını çeken ticari bölgelerden biridir. Perpa gibi ithalat ve ihracat ağını aynı çatı altında bulunduran bir yerde bulunmak müşterilerimiz için de bizim için de ön plana çıkan bir değerdir.



NEDEN TERCİH EDİLMELİYİZ



Kişiler, kurumlar, esnaflar güvenliklerini firmamıza teslim ediyorlar. Bu noktada kişilerin isteklerine sağlıklı yanıt verilebilmeli. Güvenlik teçhizatlarında mağdur eden basit sistemlerde var, kişiye özel uygun fiyatlarda kaliteli ürünlerde…  İhtiyaçlar işletmelerin büyüklüğüne göre değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin küçük işletmelere dört, daha büyük işletmelere de sekiz ile daha fazla güvenlik kamerası takılabiliyor. Bu noktada keşif hizmetimizde ön plana çıkıyor. Alarm sistemlerimiz içinde süreç aynı şekilde işliyor. Bu noktada güvenlik hizmetinden yoksun işletmelerin kesinlikle eksiklerini gidermelerini öneririm. İlgili bazı yasal düzenlemeler de güvenlik hizmetlerini bazı alanlarda zorunlu kılmaktadır. Zorunluluktan ziyade güvenlik, hırsızlık vb. olumsuzlukların da önüne geçilmesi için önemli bir gereksinimdir.



“BAŞINDAN GEÇEN ANLAR”


Firmanın iş ortaklarından Mehmet Veysi Doğan (40) açıklamasında şunları dile getirdi: "İnsanlar arasındaki güvensizlik arttıkça güvenlik sektörüne ihtiyaç artacak. Biz toplum olarak başımıza gelince anlıyoruz, başımıza gelmeden henüz erken iken önlem almamız gerekir."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.