Bimcell Web Sayfası

Bimcell Web Sayfası

Bimcell Web Sayfası

 

Türkiye'de gsm piyasa hakimi yakın zamana kadar belirli firmalar iken son yıllarda bu piyasaya giriş yaparak her geçen gün pazardaki payını arttıran yeni gsm firmaları bulunuyor. Bu firmalardan birisi de bimcell isimli gsm operatörüdür. Bir BİM teşebbüsü olarak piyasaya sürülen yeni gsm operatörü, uzun zamandan beri faturalı ve faturasız gsm hattı satışı yaparak piyasadaki yerini almış bulunuyor.

 

 BİM mağazalarından alınabilen bu cep telefonu hattı, diğer cep telefonu operatörlerinin sağladığı birçok avantajı aynıyla sunuyor. Sesli iletişimin en iyi şekilde yapılabildiği bimcell ile herhangi bir cep telefonu markası kullanılarak görüşme yapılabilmektedir.

 

 Bimcell Kontör Yükleme

 

 Bimcell tl yükleme işlemi için de BİM mağazalarını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bimcell tl yükle yazarak gsm operatörünün web sayfasından bimcell tl yükle işlemini yapabilirsiniz. Web sayfası gsm operatörü için tasarlanmış ve bim mağazalarından yapılabilen tl yükleme gibi işlemlerin yapılmasını sağlamaktadır. Bim mağazalarından farklı olarak bimcell tl yükleme ile birlikte internet yüklemek için de web sayfasını kullanabilirsiniz.

 

 Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapılabilen web sayfasından, tl yükleme, sms paketleri alma, görüşme paketleri alma, internet paketleri alma gibi birçok işlemi yapabilirsiniz. Farklı paketleri bulunan bütün tarifeleri tek tek inceleyebilir ve satın almak istediğiniz tarifeyi parasını ödeyerek satın alabilirsiniz.

 

 Bimcell almayı düşünüyorsanız nasıl alacağınızı ve hangi belgeleri temin etmeniz gerektiğini web sayfasından ayrıca öğrenebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.