Beşiktaş'ta Silahlı Çatışma...

Beşiktaş'ta Silahlı Çatışma...

Bir kişinin hayatını kaybettiği olay Barbaros Bulvarı Yıldız Caddesinde yaşandı. ismi henüz öğrenilemeyen kişinin saldırganlara karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada iş adamı ve şoförü ağır yaralandı. Ancak hastaneye kaldırılan şoför...

İstanbul Beşiktaş'ta bir otelin otoparkından çıkan Azerbaycan plakalı lüks bir cip kimlikleri henüz tespit edilemeyen kişilerce çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda cipin şoförü öldü, Azeri iş adamı yaralandı.
besiktas-ta-luks-cipe-silahli-saldiri-1-olu-1-001.jpg
AZERİ İŞ ADAMINA SUSTURUCU TAKILMIŞ SİLAHLA SALDIRI
Edinilen bilgiye göre, Barbaros Bulvarı Yıldız Caddesi'ndeki bir otelden, toplantı yaptıktan sonra 90 ND 011 Azerbaycan plakalı lüks cipiyle ayrılan Azeri iş adamı Ravşan Aliyev ve şoförü, silahlı saldırıya uğradı. Saldırganların iki kişi olduğu öğrenildi...
besiktas-ta-luks-cipe-silahli-saldiri-1-olu.jpg
ŞOFÖR HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen çok sayıda polis ve sağlık ekibi yaralı iş adamı ve şoförü, hastaneye kaldırıldı ancak ismi henüz öğrenilemeyen şoför, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
besiktas-ta-silahli-catisma.jpg
ARACA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ
Çatışmada, lüks cipe çok sayıda kurşun isabet etti. Olay yerinde otomatik silah ve iki tabancı bulundu. Yıldız Caddesi'ni trafiğe kapatan polis çevrede inceleme yaptı. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.