Beşiktaş’ta meclis üyesi Eyüp Birgün Şişli’de delege yarışında

Beşiktaş’ta meclis üyesi Eyüp Birgün Şişli’de delege yarışında

Beşiktaş’ta CHP Belediye Meclis Üyesi olan Eyüp Birgün, Şişli’nin İlçe delegesi olabilmek için yarın (23.08.2015) Teşvikiye Mahallesi’nde muhalif listeyle yarışacak.

Yerel seçimlerde Şişli’den belediye başkanı olması beklenen Eyüp Birgün Sarıgül tarafından aday gösterilmemiş ve Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi yapılmıştı. Birgün’de bu duruma tepki göstermiş ve Sarıgül ile arası açılmıştı.

BEŞİKTAŞ’TAKİ CHP’LİLER BİRGÜN’Ü KABULLENMEDİ

Sarıgül, Eyüp Birgün’ün gönlünü almak için bir ara Beşiktaş Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı yapmıştı. Şişli’de siyaset yapan ve Beşiktaş siyasetinde hiçbir karşılığı olmayan Eyüp Birgün’e Beşiktaş’ta siyaset yapan CHP’lilerden gelen tepkiler üzerine de görevden alınmıştı. Bu seferde Beşiktaş Belediyesi’nin iştiraki olan Beltaş AŞ’nin başına getirilmiş ve sonradan da yine gelen tepkiler üzerine bu görevden de alınmıştı.

BİRGÜN’ÜN TÜM BAĞLANTILARI KESİLMİŞTİ

Bu gelişmeler yaşanırken Eyüp Birgün’ün Şişli’de görev yaptığı kişi ve firmalar da Sarıgül’ün ekibi tarafından dışlanmaya başlamıştı. Bu gelişmeler de Sarıgül ile Birgün’ün arasının daha da açılmasına neden olmuştu.

ÖN SEÇİMDE SARIGÜL BUZLARI ERİTMİŞTİ

Uzun bir ayrılıktan sonra genel seçimlerde Mustafa Sarıgül’ün milletvekili olabilmesi için yapılan ön seçimde tekrar birliktelik kuran Eyüp Birgün yarın da (23.08.2015), mevcut yönetime ve Sarıgül’e karşı olan kırmızı liste ile yarışa girecek.

BİRGÜN’ÜN İKAMETİ BEŞİKTAŞ’TA MI? ŞİŞLİ’DE Mİ?

Eyüp Birgün’ün TC kimlik numarası uygulaması ile hangi ilçede ikamet ettiği merak ediliyor. Çünkü; CHP Parti tüzüğü gereği hangi ilçede ikamet ediyorsan o ilçenin üyesi olunabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.