Beşiktaşlı Umut Meraş, Gaziantep FK ile 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaşlı Umut Meraş, Gaziantep FK ile 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu

Maçı değerlendiren Umut Meeras, "İyi bir antrenman kampı geçirdik.

 

Maçı değerlendiren Umut Meeras, "İyi bir antrenman kampı geçirdik. Kazanmak istiyorduk. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Dolaşmak her zaman zordur. Oynamak istediğimiz oyunları oynayamıyoruz. Kazanabilirdik ama maç boyunca istediğimiz pozisyonu alamadık. 1-1 bitti. 3 puan istiyoruz Hedeflerimize ulaşmak ve  ulaşmak istiyoruz. 1-1'lik sonuçla ilgili olarak Umut, "Gaziantep bugün iyi bitti. 11 defans. Daha yaratıcı olmalısınız. Son dakikada yapabildik. Bunu ilk devrede yapsaydık sonuç böyle olurdu."

Şenol Güneş'ten N'Koudu'nun Açıklaması:

"N'Koudou iyi başladı. Onu ve bizi kırdı. İyi bir başlangıç. Rakibin boş alanında bire bir etkilidir. Ne oldu bilmiyorum ama yollarım kesişti. Orada maçı kaybetti. O dışarı çıktı. Rakibinizin hırsını artırın. Bunun adil olduğunu düşünmüyorum. Ne yaptığını adresbet bilmiyorum. Ben bir şey yapmadım dedi. Ben de net göremiyorum. Beşiktaş deplasmanında kabus devam ediyor. Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı Siyah Beyazlılar, deplasmanda oynadığı son 3 maçta galibiyet yüzü görmedi. Şenol Güneş adına skoru belirleyen gol 86. dakikada ilk vuruşun ardından geldi. Maçı berabere kılan takım ev sahibi takımdır. 71. Birkaç dakika sonra Joao Figueiredo, rakibinden topu kurtardıktan sonra ceza sahası  dışından sağ iç ayağıyla tekme attı ve kaleci Mert Günok'un solundan kafa vuruşuyla kaleye gitti.

Beşiktaş istediği golü 86. dakikada kaydetti. Arthur Masuaku soldan merkeze gitti, Wout Weghorst arka direğe kafa vuruşuyla topu ağlara adresbet giriş gönderdi: 1-1. Hollandalı yıldız böylece ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı ve 4 haftaya kadar kalan maçlarda gol sesi çıkmadı. Siyah Beyazlılar ise son 4 lig maçında 4 puan topladı. Gaziantep önümüzdeki hafta  FK  Giresunspor ile karşılaşacak, Şenol Güneş'in ekibi ise Adana Demirspor'u konuk edecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantep FK maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kıdemli teknik direktörler hücumda problem yaşadıklarını söylüyor. "Hedefimiz 0-0'lık maçta gol yemeden üç puan almak iken, ikinci yarının son dakikasında attığımız bir puanla bizim için çok iyi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.