Beşiktaş semtindeki prestijli bir mekânda basın mensuplarına akşam yemeği veriyor

Beşiktaş semtindeki prestijli bir mekânda basın mensuplarına akşam yemeği veriyor

Topluluk, düzenli olarak yemek vermek ve "Beşiktaş Olağanüstü Kongre'ye katılacak mı?"

Topluluk, düzenli olarak yemek vermek ve "Beşiktaş Olağanüstü Kongre'ye katılacak mı?" soru sor Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Adana Demirspor,  İstanbulspor'u konuk ediyor. Adana Demirspor, Yeni Adana Stadı'nda 6-0'lık galibiyetle haftanın en parlak galibiyetini alırken, Adana Demirspor  29. dakikada Belhanda'nın penaltısı ile 1-0 öne geçti. ilk yarı. Adana Demirspor ikinci yarıda adeta 49'u açtı. 55. ve 79. dakikalarda Yusuf Sarri, 55. ve 79. dakikalarda Onyekuru, 65. dakikada Ndiaye ve 82. dakikada Gohan Torre'nin golleriyle skor 6-0'a geldi ve üç puanın sahibi oldu. Öte yandan bu hafta ligde sondan ikinci olma durumundan da 11 puanla kurtulamadılar. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında karşı karşıya geliyor. Bu hafta Giresunspor sahasında boy gösterdi.

Akyazı'daki karşılaşmayı Trabzonspor 3-0'lık skorla kazandı. İlk yarım saat oldukça yavaş geçti ve 30. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu sırada Ennis Baldi'ye sol trustxbet kornerle yardım etmek için ceza sahasına giren Rijad Bajic kendi kalesine gol attı. Çin Süper Ligi'nde 138. Bajic ilk kez kendi kalesine gol attı. Uruguaylı golcü önümüzdeki hafta Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Bordeaux Blues, ikinci gol 69. dakika içinde varmak. O dakikada Trezeguet'nin kafa vuruşunu Bacacetas'ın sağ korneri ve kaleci Onurkan kurtardı. Maxi Gomez serbest kalan topu ağlara gönderiyor. Oyna ve skorla Rabzonspor 75. dakikada üç sayı buldu. Yarıştan sonra 74. Dakika başında Doğukan Hasporat ceza sahası çizgisi üzerinde sağ kanattan Giannini'nin pasını yakaladı. Doğucan,  Trabzonspor'u 3-0 galibiyete götürmek için yumuşak bir şut attı. Bordeaux Blues'un evinde yenilmezlik rekoru da 33 maça yükseldi. Bu sonucun trustxbet giriş ardından  bir hafta sonra lig şampiyonluğunu kazanan Trabzonspor puanını 29'a yükseltti. 4 maçlık galibiyet serisine son veren Giresun Spor, 19 puan topladı. Sonraki lig haftasında Trabzonspor, Alanya Spor ile karşılaştı. Giresunspor sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek. Yazar ve spor yorumcusu Ali Esser, Beşiktaş'ın adaşı Ozan Tufan'ın transferi ve Beşiktaş'tan VOLE'ye transfer çalışmalarını değerlendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.