Belediyesi Basket, lig ve Euroleague lideri Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek

Belediyesi Basket, lig ve Euroleague lideri Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek

 Pamukkale Üniversitesi Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

 

 Pamukkale Üniversitesi Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Maçtan bir hafta önce satışa çıkarılmış olan biletler, satışa çıkar çıkmaz tükendi ve bitti. Mücadelem tam tribünlerin en  önünde gerçekleşecek.

Evinde oynadığı son 3 maçı kazanan Merkez efendi, bu sezon ligde çıktığı 10 haftada 4 galibiyet ve 6 mağlubiyet aldı. Geçen hafta Türk Telekom'u dokuz lig betaverse maçında  dokuz galibiyetle mağlup eden eski şampiyon Fenerbahçe takımı, son yenilgilerine rağmen Avrupa Ligi'nin en zirvesindeki yerini koruyor. Merkez efendi Teknik Direktörü Zafer Aktaş, taraftarlarının da desteğiyle galip gelmeyi umduklarını belirterek, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. (DHA)

Şehit ve Gazi Aileleri Gençlik Spor Kulüpleri Derneği (TÜRSAD) voleybol takımı, AXA Ligi'nde 13. hafta mücadelesinde Hekimoğlu Bursa GCT BVI'yı 3-0 mağlup etti. Adilcevaz Kaymakam İsmail Demir, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Karşılaşmayı TÜRŞAD Kulüp Başkanı olan Kadir Köstekçi ile çok sayıda sporsever ve Bitlis Valisi Oktay Çağatay tribünlerden izledi.

Skeidsregters : Fatih Yayla, Hüseyin Okumus

TÜRŞAD:Alp İzzet Akkuş、Vefa Yılmaz、Umut Demir、Çağan Baturay Serciler、Bardia Saadat、Cüneyt Dağcı、Görkem Sertel、Nevzat Mert Güneş、Çaglar Rahmi Aksoy、Alp Da Ahmet Tetik、MathusatMetehan M.Mathusat

Hekimoğlu Bursa:Gökhan Fork、Uğur Kılınç、Muhammet Delibaş、Taha Sabah、Mehmet Hacıoğlu、Cansın Ogbai Anabofi、Ümit Özdemir、Sercan Abanoz、Kadir Bircan、Esat Diver、Bradley Gunter、Cansi Dukiro Hadjin

İkinci sette de hız kesmeyen Sarı-Siyahlılar, 25-19'da betaverse giriş skoru 2-0'a getirdi. Vakıf Bank takımı , skoru 25-23'e getirmesinin ardından tarihinde 6. kez FIVB  Dünya Kupası finaline yükseldi.

Vakıfbank-Imoco Conegliano maçı ne zaman ve hangi kanalda oynanacak?

Kupanın sahibi bugün açıklanacak ve belli olacak. Vakıf Bank, saat 16.00'da İtalyan güç merkezi Imoco ile karşılaşacak. Mücadelem TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.