BELEDİYE SANAYİYE İLGİ GÖSTERMİYOR

BELEDİYE SANAYİYE İLGİ GÖSTERMİYOR

Melih Başak – Hisar Otomotiv;Belediyenin bu sanayiye aman aman bir ilgi gösterdiğini sanmıyorum. Çöpünü alıyorsa alıyor.

1994 yılından bu yana buradayız. Sanayide 5 yıl öncesine kadar su yoktu. Yeni bağlandı. Belediyenin bu sanayiye aman aman bir ilgi gösterdiğini sanmıyorum. Çöpünü alıyorsa alıyor. Ben Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde oturuyorum. Orada her gün bahçe ve sokak sulamalarını özenle yaparken, 3 bin dükkânın olduğu yerde temizlik olayı yok. Hem kooperatif hem de belediye yapmalı. Çünkü ikisi de para alıyor. Emlak vergisi alıyorsanız eğer bu hizmeti vermelisiniz.

Kışın Uludağ gibi oluyor. Kar yağdığı zaman herkes işine çok rahat gidip gelebilirken, biz sanayiden arabamızla çıkamıyoruz. Müşteri de gelemediği içinde dükkâna gelmenin anlamı olmuyor. On gün böyle bir yer kapandığı zaman sanayi de çok büyük bir maddi kayıp ortaya çıkıyor. Hakkında yönetildiğini düşünmüyorum. Güvenliği de yetersiz. Burası gayet rahat. Kamera sistemine rastlamadım. Bir tek aşağıda var. Hırsız evin içindeyse, bacadan öküz çıkartmak kolaydır. Önlemleri yetersiz. İş potansiyeli olarak diğer sanayilere göre yüksek olmasına rağmen daha düşük. Burada daha fazla işçilik isteniyor. İstanbul’un en lüks sanayisi. Karşılığında da ona göre hizmet alıyorsunuz. Yetkili servisler arttı. Araç garantileri 5 yıla kadar uzuyor ve esnafı zorluyor. Bu sanayinin girişi var çıkışı yok. Buraya gel geç gelemezsiniz. Planlı olarak gelmeniz gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.