Bayan Şal Modelleri - FONEM

Bayan Şal Modelleri - FONEM

Atkılar, şallar, eldivenler ve bereler soğuk ve kasvetli kış günlerinde bizi soğuklardan korurken, kışlık kıyafetlere renk ve canlılık da katarlar.

Atkılar, şallar, eldivenler ve bereler soğuk ve kasvetli kış günlerinde bizi soğuklardan korurken, kışlık kıyafetlere renk ve canlılık da katarlar. Özellikle de bayan atkı, bere ve eldivenleri çok daha renkli ve canlıdır. Ayrıca daha çok kış aksesuarı olarak kullanılan şallar artık her mevsim kullanılmaktadır. Çok çeşitli kumaşlarla yapılan şallar sadece boynu sarmakla kalmıyor, kemer olarak da kullanılabiliyor, çantalara estetik amaçlı bağlanıyor. Tesettür giyimde ise artık eşarp yerine bayan şal çeşitleri kullanılıyor. Tabi kullanılacağı mevsime göre şal kumaşı da değişiyor. Kış aylarında yün, kaşmir, polar, suni kürk gibi malzemeler kullanılırken bahar aylarında saten, ipek ve dantel gibi daha ince ve akar kumaşlar kullanılıyor.

Birbirinden güzel, renkli ve modern tasarımlı şal çeşitleri üreten Fonem Tekstil firmamız sektörün öncü firmalarından biridir. Siyah, beyaz, sarı, yeşil, mavi, kırmızı, mor gibi bütün ana renkleri ve renklerin her tonunu modellerde kullanıyoruz. Çizgili, blok renkli, karışık renkli, tek taraflı, çift taraflı, püsküllü, işlemeli, motifli, etnik desenli, figürlü, baskılı olmak üzere yüzlerce şal çeşidimiz bulunuyor. Bayan şal modelleri alanının en iyisi tasarımcılar tarafından tasarlanıyor. Yılın moda renkleri ve moda desenleriyle üretim yapıyor ve şal modasına öncülük ediyoruz. Şal çeşitlerimiz spor giyim tarzıyla, şık giyim tarzıyla, tesettür giyim tarzıyla mükemmel uyum sağlamaktadır. Şallar kombin yapıldığı her kıyafete göz alıcı görsellik kazandırmaktadır.

Şallar bağlama yöntemleriyle de farklı stiller yaratır. Yüzlerce şal bağlama yöntemi bulunuyor. Yaratıcı ve zevkli olan herkes de yeni şal bağlama yöntemi deneyebilir. Atkı, bere, eldiven ve şal çeşitlerimizi https://www.fonemstore.com/sal-c18.html linkinde görebilirsiniz. Yüzlerce renk ve model çeşitliliğine sahip şallarımız her türlü ihtiyaca ve zevke hitap etmektedir. Bütün ürünlerimiz birinci sınıf kalitede malzemelerle üretilmektedir. Ürünlerin renkleri solmaz, sarkmaz, tüylenmez, deforme olmaz ve uzun yıllar kullanılabilir. Sitede yer alan fiyatlar birim fiyatlardır. Toptan alımlarda yeni fiyat teklifi almak için bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Yurdun her yerinden sipariş alıyoruz. Ayrıca yurt dışında birçok ilkeye ihracat yapıyoruz. Soğuklardan korunmak ve kıyafetlerinize stil kazandırmak için aradığınız şal modelini firmamızda bulabilrisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.