Başkan Tellioğlu "Şişli'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi...

Başkan Tellioğlu "Şişli'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi...

Yavuz Tellioğlu Başkanlığında ki Şişli MHP Teşkilatı, Mecidiyeköy’de ki yeni binasını adeta gövde gösterisi ile görkemli ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açtı. Tellioğlu "Şişli'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin Çatı Adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem, İsmail Faruk Aksu ve çok sayıda partili ve Şişli'de yaşayan vatandaş katıldı.

mhp-acilis-001.jpg

Dualarla yapılan açılıştan sonra yaptığı konuşmada İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş şunları söyledi ; "İlçe Başkanımız Yavuz Tellioğlu kardeşimiz göreve geldiği 15 Temmuz gününden beri çalışmalarını sürdürerek, tahsis etmiş olduğu bu binanın açılışını gerçekleştirmekteyiz. Şişli’de yeni bir yönetim ve yeni arkadaşlarımız göreve gelmiştir.

mhp-sisli.jpg

Şişli’nin tüm katmanları ile diyaloğa geçebilecek bir yönetim oluşturulmuştur. MHP, 15 Temmuz’da yaşanan işgal girişiminden sonra milletimizin gönlünde birinci parti olmuştur. Bundan sonraki dönemde MHP çalmadık kapı, sıkmadık el dahada önemlisi girilmedik gönül bırakmayacaktır." dedi.

15 Temmuz'da MHP Şişli İlçe Başkanı olarak görevine başlayan Yavuz Tellioğlu Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin'in sorularını da yanıtladı. Tüm ayrıntıları TV Şişli Yayınından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum